Forumet - Rädd för ätstörningar

Rädd för ätstörningar

277 0 16
På senare tid har jag tyckt att jag sett tjock ut, jag blir arg på mig själv när jag äter, nu har jag börjat äta mindre. Ibland när jag äter typ godis eller nått mår jag dåligt och jag har skärt mig ibland, när nån undrar vad jag gjort på armen säger jag att min katt rivit mig. Jag har börjat räkna kalorier. Mina kompisar tycker att jag uppför mig konstigt, vilket jag förstår eftersom en utav dom själv har anorexi. Dom säger att jag är smal, men jag vet inte om jag är det. Jag är 173cm lång och väger 62 kg, dom säger att jag har mycket muskler och det är därför, att jag inte ser ut att väga som jag gör men asså...
Mina vänner försöker ge mig komplimanger men jag tror inte på nått av vad dom säger, jag känner mig ful, tjock och allmänt dum i huvudet. Det känns inte så dramatiskt som det låter, jag tänker "Jag har kontroll över mig själv, jag hamnar inte på samma ställe som min kompis."
Jag gillar och springa och det känns som att jag skulle trivas med en lite smalare kropp, jag tänker bara gå ned en 5 kilo sådär, eller är det mycket?
När jag tittar på det jag skrivit låter jag helt störd, det kanske jag är också, fast jag inte alls känner det så. Måste bara lätta på det för det är inget jag kan prata med mina kompisar om. Någon som kan ge mig... tips?

Spana också in:

Men asså att väga 62kg och vara 173 lång är väl nt så mkt?
Jag väger 88kg och är 185 lång. Jag har gått ner 7 kg på 5 veckor och 5 dar än så länge [smile]'
Men om du är seriöst orolig så kanske du borde ta ett snack med kuratorn i skolan lr med dina föräldrar innan det hela går för långt.

Har jag en ätstörning om jag tkr att jag e skit tjock? Jag väger ju trots allt 88kg och e 15 år [sad]
Men jag har typ börjat äta mindre och jag äter inga söt saker lr godis osv alls. Då mår jag skit illa och får ångest och panik och skulle behöva springa i ett år för att jag vill springa iväg från alla kalorier...