Forumet - Rädd för att bli utnyttjad och sårad.. igen..

Rädd för att bli utnyttjad och sårad.. igen..

2903 0 38
Hej.

Jag mår inte så bra. Jag kan inte skapa relationer eller förhållanden med killar längre. Jag vågar liksom inte. Jag har blivit sårad och utnyttjad FÖR många gånger, jag kan inte lita på nån. Jag mår så dåligt av att tänka på det.

Och när nån väl visar intresse och jag lyckats förlita mig på den, så kommer alla känslor tillbaka som jag varit med om förut. Jag börjar jämföra och analysera allt den säger bara för att kunna komma fram till om jag kan lita på den. Det slutar oftast med att jag drar mig undan.

Om jag pratar med nån på internet, så blir jag ALLTID jätteparanoid och snokar runt på dens sida och ser vilka och vad han skriver till andra.
Det är nog nåt som fastnat i ryggmärgen på mig, för det var just genom att snoka runt så som gjorde att jag kom på min dåvarande pojkvän med att vara otrogen.

Jag vet inte vad jag ska göra längre.
Jag har aldrig blivit utnyttjad men jag kan inte "skapa några djupare relationer" ändå. [smile]
Well, du är antagligen ganska ung och unga hjärtan läker fort. Håll dig borta från killar ett bra tag (mer än tre veckor alltså...) och träffa sedan någon som verkligen gillar dig och som du kan lita på.
sluta tänka :P jag har samma problem .. men det hjälper inte på något sätt :O tro mig du tjänar mer på att ge allt igen och bli sårad än att göra allt för att undvika det... du blir troligen mer sårad av din ensamhet

canthurrylove:

Jag mår inte så bra. Jag kan inte skapa relationer eller förhållanden med killar längre

Spana också in:

canthurrylove:

Och när nån väl visar intresse och jag lyckats förlita mig på den, så kommer alla känslor tillbaka som jag varit med om förut. Jag börjar jämföra och analysera allt den säger bara för att kunna komma fram till om jag kan lita på den. Det slutar oftast med att jag drar mig undan.


Sånt är livet, du får bara vänta på trogna killar som jag. [cool]
canthurrylove:

fyfan vad ont det gör. Man kan ju inte lita på nån.


Ja, vad ska man göra? Man kan ju inte kontrollera att man bli kär i nån kille då o då eller att en kille vill ha en. Dom e bara såna jävla lögnare. Alla killar på um säger liksom "ja men alla killar är inte såna". Men jag behöver fan BEVIS eftersom allt talar för att VÄLDIGT många killar eller DE FLESTA är svikare som säger fan vad som helst för att få ligga.[sad]
Jag blev utnyttjad av en kille och det tog mig ett halvår att inse det. Man är helt blind när man är kär, vilket inte alltid är så bra. Förstår dig om du är rädd för att starta ett förhållande... tog mig ett år innan jag ens ville fundera på tanken då.

Men sen somsagt så finns det faktiskt de som är vettiga och inte vill utnyttja än. Men jag tror att man kanske ska starta en vänskapsrelation först och umgås mycket och se vad killen går för. Kanske prata med någon som känner han och se vad de...

Men så länge du inte vet och inte är övertygad till att börja ett nytt förhållande med ngn... var singel! För det klart det finns killar som tänker samma sak som du och har blivit sårade själva osv.
Måste bara säga att alla tips du har fått SUGER, t.ex.

Myksa:

Håll dig borta från killar ett bra tag (mer än tre veckor alltså...) och träffa sedan någon som verkligen gillar dig och som du kan lita på.


Det första är ett bra tips men seriöst vadå "som du kan lita på", problemet är ju att man inte vet om man kan lita på dem, och de försöker få en att tro det.

trexo0:

du tjänar mer på att ge allt igen och bli sårad än att göra allt för att undvika det... du blir troligen mer sårad av din ensamhet


Man är väl inte ensam bara för man inte har en kille, man har ju vänner..

sculptura:

Sånt är livet, du får bara vänta på trogna killar som jag.


Handlar nog inte med att vara trogen att göra utan att killen(en kille) är ute för sex och ljuger för att få det och säger att han är kär i en och lovar en massa. Trogenhet har inget med det att göra.

Mitt tips: Ha kul med kompisar och tids nog kommer du bli kompis med någon som utvecklas till kärlek, du vet då att du kan lita på honom och sånt. Kärlek är som bäst när den inte är planerad utan bara kommer [smile][y]
ceka92:

Ja, vad ska man göra? Man kan ju inte kontrollera att man bli kär i nån kille då o då eller att en kille vill ha en. Dom e bara såna jävla lögnare


Precis. Ganska sjukt egentligen. Man får försöka stå ut helt enkelt.

ceka92:

Men jag behöver fan BEVIS eftersom allt talar för att VÄLDIGT många killar eller DE FLESTA är svikare som säger fan vad som helst för att få ligga


Jag också! Av alla 10 st jag haft sex med har alla ljugit, varit otrogna, utnyttjat mig eller först visat intresse för mig men sen stuckit när dom fått sex. Äckelkillar alltså.
ceka92:

Det första är ett bra tips men seriöst vadå "som du kan lita på", problemet är ju att man inte vet om man kan lita på dem, och de försöker få en att tro det.


Det får man lära sig. Man får sluta vara så jävla godtrogen och naiv helt enkelt.
Så svårt är det inte.
ceka92:

Killar(inte killkompisar) är såna jävla svikare som inte går att fucking lita på


Skyller du på oss killar för dina egna felval? Du är patetisk.

Väljer man den sortens killar får man precis vad man förtjänar. Ge en annan sorts kille chansen än de du brukar ge chansen någon gång så ser du skillnaden.
Alltså jag är väl typ likadan, lika bra att inte inleda några relationer då, inte mer än man känner att man klarar av.
Lär känna personen innan du ingår i en relation, vilken typ av relation det än är. har lärt mig att jag hellre lider av att ha en mindre seriös relation och ändå kunna umgås med personen eller att avlida återigen för att personen egentligen är ett riktigt svin.
Hellboy:

Skyller du på oss killar för dina egna felval? Du är patetisk.

Väljer man den sortens killar får man precis vad man förtjänar.


jag väljer ingen speciell "sort", jag gillar snälla, schyssta killar. Dom är alla helt olika varandra till personligheten.
Det är inte "en viss sort"s killar som ljuger för att få sex. Man kan faktist aldrig veta. Och ja, jag vill ha bevis för att det finns fler än typ 5 killar som inte håller på med att ljuga eller luras eller bedra och om du frågar mååånga andra tjejer kommer de säga desamma.
Du verkar ju förresten vara en sån kille eftersom du försvarar alla killlar bara för att de är din egen sort[confused], svagt.
ceka92:

jag gillar snälla, schyssta killar.


Det märks inte, för det är inte såna du varit med uppenbarligen.

ceka92:

Det är inte "en viss sort"s killar som ljuger för att få sex.


Jo, jag vet ingen som skulle göra det.

ceka92:

Och ja, jag vill ha bevis för att det finns fler än typ 5 killar som inte håller på med att ljuga eller luras eller bedra och om du frågar mååånga andra tjejer kommer de säga desamma.


Jag kan ge dig namn på 100-tals här och nu. Tror man som dig att det inte finns enorma mängder fler bra killar än 5 så är man ju bara jävligt dum.

ceka92:

Du verkar ju förresten vara en sån kille eftersom du försvarar alla killlar bara för att de är din egen sort, svagt.


Isåfall är du väl en slampa då. Vad då min sort? Du vet inget om mig och ännu mindre om mina sexuella erfarenheter så knip igen din lilla trut. Jag har då aldrig bedragit eller lurat någon tjej, ej heller i sexuellt syfte.
De enda tjejerna jag haft sex med är för övrigt två som ville ha det med mig, helt på deras egna vilja.