Forumet - rädd för att få tillbaka prov och läxförhör

rädd för att få tillbaka prov och läxförhör

762 0 24
jag har länge kännt mig rädd för att få tillbaka mina prov eller läxförhör. jag känner en otroligpress på mig själv. Ska på onsdag få tillbaka en Samhällsläxa som var ganska svår. jag gjorde små slarvmissar och jag vet nog med mig själv att jag har fel på två saker.( jag kan även få del poäng) jag känner mig enomrt dålig och helt kass på vissa saker. jag får te.x göra omprov i matte hela tiden vilket jag inte är nöjd med. men tillbaka till samhällen. min läarare har sagt att om vi inte blr godkända på dem här två läxförhören kommer vi att få göra prov. jag vill absolut inte göra ett prov. hur ska jag någonsin komma över räddslan att få tillbaka ett prov?

Spana också in:

KnightInShiny:

Det är väldigt individuellt hur mycket man behöver plugga. Om du känner att det är för lite tid får du lägga till lite mer plugg. Om du pluggar mycket men ändå inte känner att något kommer in i huvudet så tycker jag du borde kolla över dina pluggmetoder.


allt kommer in i huvdet men jag tycker själv att jag inte kan. sen blir det fel. dock pluggar jag inte lika mycket till läxor än till prov.
dazed:

Visst om man tycker sådant är viktigt så har du rätt.


Det är ju tyvärr rätt nödvändigt nuförtiden, om man inte har föräldrar som är villiga att försörja en eller söka bidrag.
HP finns ju iof men har man inte hängt med i skolan så finns ju risken att man inte får så särskilt bra resultat där. *pessimist*