Forumet - Rädd för att ta körkort

Rädd för att ta körkort

4456 0 107
Eh.. Jo, det är nämligen så att jag är rädd för att ta körkort!!!

Det är inte att jag är rädd för att jag kommer faila det eller så, utan att öht sätta mig i en bil och köra ut på en väg. Jag är rädd för att om något händer så skulle jag få panik o typ släpper ratten och täcka för ögonen. Det är inte lika läskigt att sitta bredvid någon, för då kan jag göra sådär utan att någon skadas (föraren får ordna så vi överlever, lol).

HOW DO I OVERCOME? [cry]

Spana också in:

passaro:

då är det bra att ha tryckt ner bromsen före kopplingen, om man nu skulle hamna i akut situation.


Jo, det är klart. Men för mig åtminstone så är reflexen att trycka ned båda fötterna samtidigt; inte att först trycka ned en, och sedan den andra.

passaro:

Känner att vi inte hjälper hennes rädsla här.


Kanske inte, men hon måste ju veta vilken fullkomlig livsfara hon befinner sig i om hon inte har knivskarpa reflexer och perfekt teknik! [wink]
Åtta:

Jo, det är klart. Men för mig åtminstone så är reflexen att trycka ned båda fötterna samtidigt; inte att först trycka ned en, och sedan den andra.


Menade inte så heller. Oh.[sad]
Tror att vi menar samma sak här, uttrycker oss lika olika bara. Jag har dock mer rätt då jag är äldre. [no-no]
passaro:

Inte ofta man hinner trycka till dem samtidigt, då är det bra att ha tryckt ner bromsen före kopplingen, om man nu skulle hamna i akut situation.


eliter trycker ner kopplingen först som en elitreflex.
det gör jag. jämt. och här i skogen uppstår det ofta akuta situationer.
seriöst. fattar du hur många 18 åringar med volvos det finns här som kommer på bredsladd mot en när man minst anar det...