Forumet - Rädd för psykos, HJÄLP!!!

Rädd för psykos, HJÄLP!!!

2332 0 6
Hej, jag rökte spice för 1,3 månad sedan, var inte en riktig sne tripp utan mer vanligt, jag hade ångest och oro på grund utav att pappa ringt innan blosset, tog ett bloss, hade aldrig rökt innan. Iallafall jag rökte o fick panik o sprang/gick hem. Nu har det gått 1,3 månad och haft overklighetskänslor och ångest, vill verkligen berätta för någon!! Men har läst så mycket på internet så Jag nojjat upp mig! Har nog hypokondri också, men jag har ångest det vet jag, vanföreställningar har jag ej, hörselhallucinationer vet inte om det är det, har ett ständigt tjutande ljud som tinnituss men ibland försvinner det, hör inga röster i huvudet, inbillar mig själv när jag tänker på det eller se på film, jag är överkänslig. Jag är så rädd att hamna i psykos eller något, men hört att om man är på väg in i psykos så är man inte medveten om det själv. Hjälp någon 
hur länge har du haft ångest? utlöstes den efter att du rökte? oroa dig inte, du har inte en psykos och verkar inte vara på väg att utveckla en. overklighetskänslor är ofta förknippat med stark ångest och ångesten förklarar i sin tur att du både känner dig konstig och är rädd.

om det känns outhärdligt jobbigt är det inte farligt att kontakta ungdomsmottagningen eller bup för att få hjälp. du behöver inte berätta för någon att du har rökt spice om du inte vill.

Spana också in: