Forumet - Rädd för sexorna

Rädd för sexorna

777 0 20
Detta är kanske lite konstigt att skapa en tråd om men..

När jag gick i ettan så var jag konstant rädd för alla som var äldre, att bara titta på en sexa var läskigt och pinsamt. När jag gick i sexan så kom ettorna fram till mig, frågade vad jag hette, frågade om dom fick vara med och göra det vi gjorde. Så mycket modigare. När jag började sjuan visade jag respekt för niorna och så.. Men när jag själv går i nian så säger sjuorna kaxiga ord, tror dom är så mycket bättre än allt och alla och dom tror dom vet bäst om precis allt.

Blir alla ungar bara modigare och modigare hur längre in vi kommer in på 2000- talet? Ingen etta var rädd för sexorna när jag var en sexa men när jag var etta var alla rädda för sexorna.
SandraAndersson:

När jag började sjuan visade jag respekt för niorna och så.. Men när jag själv går i nian så säger sjuorna kaxiga ord, tror dom är så mycket bättre än allt och alla och dom tror dom vet bäst om precis allt.


Håller med och vet att jävligt många andra håller med... vet inte varför det blivit så... kanske att dom lärt sig att det är okej att vara kaxig för att niorna och sexorna är det eller nåt.

Spana också in:

Exakt så var det för mig/oss också.
Även lite i gymnasiet fortfarande.

Ett klockrent exempel var att efter vi hade börjat trean och bara ett par veckor av terminen hade gått - så satt jag och de nio som umgicks i klassen i våra soffor vid skåpen och tjötade så som vi gjort i två år tidigare ungefär. Så sitter Sincan och blåser i en flaska så det ålter verkligen svinhögt ett par gånger. Så kommer en av vår linjes nya ettor, utan att överhuvutaget pratat med oss innan, och säger typ "Men för helvete, kan du lägga av med det där?".

Så säger man ju inte till de stora, farliga treorna eller? [sad]
Dold text: btw, han fortsatte blåsa, mest för att bevisa poängen liksom!
Ja många barn är kaxiga och elaka som fan. Man vill nästan att det ska vara tillåtet att slå barn som har noll respekt för omgivningen. [tired]
När jag gick i sjuan kom en sketen unge och slog mig utan vidare. Jag hade inte gjort någonting, det var helt oprovocerat.
Ja ungjäveln fick en smäll och gnällde hos en lärare, men det var ungen som fick skiten.
Det var likadant på min högstadieskola. Sexorna var sjukt kaxiga mot både sjuor, åttor och nior. Var speciellt en liten skitunge som älskade att reta gallfeber på mig när jag gick i sjuan och han i sexan. Jag brukade jaga honom längs hela skolan. Dock var han sjukt snabb, men de gånger jag väl fick tag på honom fick han en snyting eller två. En gång dängde jag in honom i väggen.

Han gnällde så småningom hos lärarna och påstod att jag trackasserade honom när det var i själva verket tvärt om. Jävla snorvalp.

I övrigt brukade vi ha en speciell välkomstritual för alla sexor, vilken oftast bestod i att mula dem så hårt vi bara kunde när snön kom.