Forumet - rädda Bobski

rädda Bobski

920 0 29
Hejhej hemskt mycket hej!
Mitt namn är Bobski. (så sluta fråga om vad jag heter) Jag gillar pop, chirre och påfåglar. Och jag gillar att fota, skriva och måla. Skriver gör jag i bloggen, fotar gör jag med min Nikon D40 och målar gör jag gärna i blått, för jag gillar blått, särskilt mitt blåa rum - som resten av världen verkar hata, men det spelar liksom ingen roll. Jag lyssnar mycket på pop, mest Håkan Hellström, Broder daniel och kent. (och jävla massa Backstreet boys, faktsikt.) Så, det var en fin liten presentation.
Fint va?

Jag vet inte vad jag ska göra. Det är natt, snart morgon. Jag ska gå upp klockan sju. Jag vet inte om det är någon idé att sova. Ingen skriver på msn och ingen svarar på sms. Min natt har varit sjukt jobbig och har gjort så jävla ont, och jag vet inte om jag kommer orka att gå till skolan över hövvötaget imorgon efter det som hände inatt. Jag behöver prata med någon, men finns det någon? JAG BEHÖVER NÅGON. På riktigt.

[email protected]

Spana också in:

EVIL_GENIUS_IS_BACK:

Åh, jag tar så mycket åt mig av en 15-årig Kentdyrkare med identitetskris som desperat söker kontakt med internetpeddos klockan 4 på natten. Gå och hoppa studsmatta till din pretentiösa skitmusik nu eller något.


Jag dyrkar inte kent, jag söker inte efter pedofiler, jag hatar att hoppa studsmatta och jag lyssnar inte på skitmusik. Gå och dö, eller något.