Forumet - Räknas det som sexuella övergrepp? Jag blev iallafall utsatt..

Räknas det som sexuella övergrepp? Jag blev iallafall utsatt..

2542 0 23
Allt började förra veckan jag sov över med mina kompisar och jag sov bredvid en killkompis jag inte känner helt till 100 men vi sov ganska nära varandra och sen när jag vaknar till känner jag att hans händer är lite överallt på min kropp och hur de förflyttar sig främst mellan benen och rumpan. Jag reagerar inte så mycket för hade ingen aning om vad jag skulle göra plus att jag va helt yrvaken. Det var först i efterhand jag insåg vad exakt som hänt. Sen hände liknande för någon dag sedan bara, jag åkte för att träffa några kompisar som va ute och drack för de behövde lite hjälp med några som var helt borta mm. Men sen drar de hem och jag blir ensam med 6 killar som alla är påverkade vissa mer än andra. Några av dem är väldigt på mig och jag var väldigt utsatt då de alla var betydligt större än mig, jag kände en av dessa sedan tidigare och han hade sagt att jag kunde sova hos honom för jag hade ingen möjlighet att ta mig hem. Men sen så dricker jag och får lite lust att hänga me de andra killarna som skulle sova hos en av dem för de verkade ganska sjyssta ändå, sedan blir en väldigt närgången och börjar ta på mig och försöker att kyssa mig på flertalet ställen men jag försöker hålla emot och lyckas men han fortsätter ändå att ta på mig. Tillslut säger han killen som jag skulle sova hos ifrån och att jag borde sova hos honom och inte de andra för att de skulle med stor säkerhet bara vilja utnyttja mig. Jag tackar för att han bryr sig om mig så jag följer med honom. Sedan hemma hos honom sså somnar jag snabbt men vaknar senare till av att hans händer är över hela min kropp. Jag får panik och bara tar alla mina saker och går därifrån mitt i natten. Jag kunde inte ens sova hos en "kompis" som de verkade som ville skydsa mig från att bli utnyttjad av andra men i själva verket ville göra de själv. Det slutar med att jag går genom ett av stadens farligaste ich mest utsatta ställen själv mitt i natten. 

Är lla killar såna jävla svin? De jag trodde va mina kompisar utnyttjade min kropp när jag sov, vad ska jag göra egentligen? Räknas detta som sexuella övergrepp och kan jag anmäla dem typ?

Jagärblondduvet: Allt började förra veckan jag sov över med mina kompisar och jag sov bredvid en killkompis jag inte känner helt till 100 men vi sov ganska nära varandra och sen när jag vaknar till känner jag att hans händer är lite överallt på min kropp och hur de förflyttar sig främst mellan benen och rumpan. Jag reagerar inte så mycket för hade ingen aning om vad jag skulle göra plus att jag va helt yrvaken. Det var först i efterhand jag insåg vad exakt som hänt. Sen hände liknande för någon dag sedan bara, jag åkte för att träffa några kompisar som va ute och drack för de behövde lite hjälp med några som var helt borta mm. Men sen drar de hem och jag blir ensam med 6 killar som alla är påverkade vissa mer än andra. Några av dem är väldigt på mig och jag var väldigt utsatt då de alla var betydligt större än mig, jag kände en av dessa sedan tidigare och han hade sagt att jag kunde sova hos honom för jag hade ingen möjlighet att ta mig hem. Men sen så dricker jag och får lite lust att hänga me de andra killarna som skulle sova hos en av dem för de verkade ganska sjyssta ändå, sedan blir en väldigt närgången och börjar ta på mig och försöker att kyssa mig på flertalet ställen men jag försöker hålla emot och lyckas men han fortsätter ändå att ta på mig. Tillslut säger han killen som jag skulle sova hos ifrån och att jag borde sova hos honom och inte de andra för att de skulle med stor säkerhet bara vilja utnyttja mig. Jag tackar för att han bryr sig om mig så jag följer med honom. Sedan hemma hos honom sså somnar jag snabbt men vaknar senare till av att hans händer är över hela min kropp. Jag får panik och bara tar alla mina saker och går därifrån mitt i natten. Jag kunde inte ens sova hos en "kompis" som de verkade som ville skydsa mig från att bli utnyttjad av andra men i själva verket ville göra de själv. Det slutar med att jag går genom ett av stadens farligaste ich mest utsatta ställen själv mitt i natten. 

Är lla killar såna jävla svin? De jag trodde va mina kompisar utnyttjade min kropp när jag sov, vad ska jag göra egentligen? Räknas detta som sexuella övergrepp och kan jag anmäla dem typ?
Träffas ni i skolan oså? Aja sov inte över med några, eller, de var ju ganska konstigt av dom, dom borde inte göra så. Vet inte ifall du kan anmäla dom, kanske.

Spana också in:


Jagärblondduvet:


Kommer nog inte anmäla, dela för att de va två stycken plus att jag inte har några direkta bevis på det..
Tycker definitivt att du ska anmäla det, även ifall det kanske inte tog jättehårt på dig så måste de förstå att det är fel så att inte fler tjejer råkar ut för samma sak eller värre av dessa killar. Det är lite av en plikt tycker jag att anmäla sådant. Och för er som är tveksamma på ifall detta är övergrepp, Jo det är det till 100%.

Yaren: Fyfan för killar som gör sånt här mot tjejer, fyfan vad jag hatar er. Bajs på er! 

Och ja, anmäl om du har ork, tid och lust. 
När du säger killar så tar jag det som att "alla" killar är så vilket är fel sagt.Alla killar är absolut inte så och ingen tjej borde utsättas för det som hände med dig, du kan ju alltid anmäla dom  så att dom kan få tag på killarna -_-

Jonte9:
När du säger killar så tar jag det som att "alla" killar är så vilket är fel sagt.Alla killar är absolut inte så och ingen tjej borde utsättas för det som hände med dig, du kan ju alltid anmäla dom  så att dom kan få tag på killarna -_-
nej alla killar "är inte så"men 98 % av allt sexuellt våld utövas av män, så det är knappast en irrelevant faktor i sammanhanget

Jonte9:
När du säger killar så tar jag det som att "alla" killar är så vilket är fel sagt.Alla killar är absolut inte så och ingen tjej borde utsättas för det som hände med dig, du kan ju alltid anmäla dom  så att dom kan få tag på killarna -_-
Hon skrev ju "Fyfan för killar som gör sånt här mot tjejer".
Inte ALLA killar utan dom som gör sånt mot tjejer Trött Svårare än så är det ju inte. Du kan ju inte bara dra ut ord ifrån meningar och argumentera, man måste se helheten.
Nej, alla är inte så. 

Inte ens en majoritet, knappast fler än kvinnor. Problemet är att när kvinnor handlar sådär mot män så ser fler av männen det som något bra även fast det kanske ej är särskilt önskvärt för stunden... Och där med blir det ej lika uppmärksammat. 

Tycker du skall anmäla dem eftersom du känner dig sexuellt utnyttjad och illa behandlad! Som du säger själv så kommer förmodligen utredningen läggas ner i brist på bevis etc, men killarna kanske får en tankeställning iaf??? Och blir det uppmärksammat i lokaltidningen får kanske en del av de läsande där också en tankeställare. Du förlorar inget på att anmäla!