Forumet - Räkningar

Räkningar

6212 0 37
Hej det är er favoritprokrastinerare här igen! 
Jag kom att tänka på det här med räkningar idag (måste faktiskt ge lite cred till Jonatan Unge som var med i morgonpasset i morse och berättade om hur hans el blivit avstängd i en hel vecka för att han inte hade öppnat sin post) och hur en sådan stor del av tillvaron som både i nutid och framtid är beroende av att räkningarna blir betalda.


Hur gör ni när ni får räkningar (de som inte är satta på autogiro alltså)? Antar nu kallt att i princip varenda en av er åtminstone betalat/betalar någon liten räkning ibland men jag sätter dit ett annat alternativ för säkerhets skull pga vill ju inte trampa på några tår.


mv7bow7

Spana också in:

Apropå räkningar. Detta var ca det värsta jag sett på Lyxfällan. Tycker så jävla synd om djuren. Vi borde helt klart omyndigförklara mer. Åh uhuh klippet där de säger åt dem att de måste göra sig av med hundarna har en massa puckon med en halvhjärncell skrivit "hellvätt om non sagt till mig att ja sjulle som göra mig av med barn å hundar som baran då hade dem fåt smäll xd" och jag tycker då så jävla synd om alla deras djur. Ingen har en jävla tanke på att både djur och barn måste ha ordentliga förutsättningar för att få ett bra liv. Dessa stackars hundar är dessutom ostimulerade och har alldeles för långa klor. Vill skramla till hjärnceller och empati till alla dessa människor hsifhiasufhs