Forumet - Rävspelet innan förhållande

Rävspelet innan förhållande

1396 0 29
Det är så att jag träffade en tjej förra helgen, vi har setts två gånger efter det, och vi har smsat varje dag.

Jag vet att vi inte har känt varandra speciellt länge, men jag tycker om henne och personkemin är fantastisk. Redan efter att ha vart med henne två timmar så kändes det som om vi tyckte och tänkte väldigt lika, samt att vi hade gemensamma faktorer tillsammans.

Det är bara ett problem med det här.. jag gillar verkligen inte "rävspelet" innan man får ett förhållande. Det känns precis som han säger i filmen Hancock '3 dates är allt du behöver för att få henne intresserad, efter det kan du visa ditt riktiga jag'.

Allting känns så falsk, jag går runt och funderar på om jag ska smsa henne eller inte, om jag ska ringa eller inte, borde jag vänta med att fråga om hon vill träffas eller inte?

Det kanske inte är så märkvärdiga saker, men jag hatar att sitta och vara tankspridd och fundera på vad jag borde göra, istället för att bara säga att jag gillar henne och vill vara med henne...

Anledningen till att jag inte säger det är för att jag vet att man inte ska gå för fort fram...

Synpunkter?

Spana också in:

Mawns:

Eller så visar du henne ditt riktiga jag från början, istället för att försöka spela något spel.

Chilla mer [zzz]


Det är inte så att jag ljuger om mig själv eller nåt, för vi pratar om våra intressen osv.

Lust att utveckla chilla mer? Innebär det att inte smsa först, ringa först? Eller innebär det att jag bara borde göra det som känns rätt istället för att bry mig så mycket om konsekvenserna?