Forumet - Raff på WoW

Raff på WoW

554 0 17
Okej, nu som det är sommarlov har jag funderat på att raffa (dvs reqruit a friend).
Jag hittar dock ingen att raffa med så jag funderar på att raffa med mig själv, dvs multi-boxa. Jag gör alltså ett nytt acc på mitt namn, lvlar upp en combo, sen när jag har hälften av alla klasser på ena accet och andra hälften av klasserna på första så flyttar jag över alla på en av de [wink]. Tänker orginellt förstår ni.

Men nu undrar jag: Kan Blizzard komma på en med att multi-boxa och om de gör det, vad händer då?

Sen läste jag någonstans för vartannan lvl så får man en gratis lvl att ge ut. Kan jag alltså multi-boxa upp 2 gubbar på accet till 60 var, och sen lvla 2 nya gubbar till 30. Sen därifrån ger jag de gratis lvlar till 60. Därefter fortsätter jag så, med de nya 60s ger jag två nya gratis lvlar från 30.
Om det fungerar så kommer jag ha full 60s på sjukt kort tid.

Tror ni att det funkar kära vänner? Har ni några andra tips att ge om multi-boxning eller raff? [ops]

Spana också in:

Snorbuse:

Sen läste jag någonstans för vartannan lvl så får man en gratis lvl att ge ut. Kan jag alltså multi-boxa upp 2 gubbar på accet till 60 var, och sen lvla 2 nya gubbar till 30. Sen därifrån ger jag de gratis lvlar till 60. Därefter fortsätter jag så, med de nya 60s ger jag två nya gratis lvlar från 30


Och vad sägs om det? Säker att gratis lvlarna inte försvinner om man går över till 60? Kan man bara göra det på 59 och neråt? (Vill vara riktigt jävla säker :P)
Snorbuse:

Och vad sägs om det? Säker att gratis lvlarna inte försvinner om man går över till 60? Kan man bara göra det på 59 och neråt? (Vill vara riktigt jävla säker :P)


Så vitt jag vet så försvinner ej lvlarna. Var dock ett tag sedan jag hade RAF men ah. Spela upp dem till lvl 59 för att vara på den säkra sidan? [wink]
Snorbuse:

Okej bra :D Jo, får fixa bra med deg innan jag börjar. Men du råkar inte veta något om min sista fråga? (a)


Denna?

Snorbuse:

vartannan lvl så får man en gratis lvl att ge ut. Kan jag alltså multi-boxa upp 2 gubbar på accet till 60 var, och sen lvla 2 nya gubbar till 30. Sen därifrån ger jag de gratis lvlar till 60. Därefter fortsätter jag så, med de nya 60s ger jag två nya gratis lvlar från 30.


Ja det borde nog funka, jag är inte helt 100 eftersom jag aldrig har använt RAF, men jag är ändå ganska säker på att detta funkar.