Forumet - Ragga på främlingar

Ragga på främlingar

1115 0 19
Har du tagit kontakt med någon främling någon gång? Menar alltså nu inte att börja prata med någon man precis börjat i samma klass som utan någon man inte har någon naturlig koppling till, t ex någon man hamnar bredvid på bussen. 
Att prata med hundägare är inte speciellt svårt, hunden är ju alltid en bra ingång (ca alla hundägare blir verbalt  antastade av mig hehe) men det är inte riktigt det jag menar utan någon man ser och ba å vilken snygging ska jag stalka upp den på facebook, slänga fram en lapp med mitt nummer på eller kanske gå hem och ångra mig resten av livet? 

Vill höra alla era romantiska storys om hur ni träffat the love of your life genom att gå fram till en byggjobbare eller gå fram till någon på bussen?


 

Spana också in:


Draug:
Rakt på sak hon visste vad hon ville ^^ var hon lika "attraktiv" hon, eller förförde hon honom med talets gåva tro?

hon var lika vacker. jag tycker att attraktion är viktigt och man skapar sitt första intryck på det sättet. man har undermedvetet bestämt sig inom några sekunder om man tycker att man skulle kunna bli intresserad av någon. 7 sekunder eller vad de säger. hur som helst är attraktion så subjektivt som det bara kan bli.

ceka92: hon var lika vacker. jag tycker att attraktion är viktigt och man skapar sitt första intryck på det sättet. man har undermedvetet bestämt sig inom några sekunder om man tycker att man skulle kunna bli intresserad av någon. 7 sekunder eller vad de säger. hur som helst är attraktion så subjektivt som det bara kan bli.
Sant, men det är ju endast ytlig attraktion under de få ögonblicken. Men de sekunderna kan tydligen räcka så långt som till giftermål.

Draug:
Ja vanligtvis men känslor kan väl kanske uppstå för bägge parter även om de inte hunnit prata med varandra än? Det där kärlek vid första ögonkast tjohejset. Lr är verbal kommunikation totalt nödvändig för att det ska uppstå?
jag vet inte, haha. jag är nog fel person att fråga. oftast när jag blir kär i någon förstår jag det inte först. det är bara en connection som sker undermedvetet.

ceka92: jag vet inte, haha. jag är nog fel person att fråga. oftast när jag blir kär i någon förstår jag det inte först. det är bara en connection som sker undermedvetet.
Inte jag heller, men det skadar ju aldrig att fråga finns ju alltid en chans att bli något klokare. Har varit kär en gång och den känslan är speciell. Det kan vara så enkelt men samtidigt så ofantligt komplicerat det där. Det undermedvetna är nog mer medvetet än vad vi kanske många ggr tror i sådana situationer.