Forumet - Ragga på mig

Ragga på mig

478 0 122
Konkurrens sägs ju skapa bättre produkter, lägre priser, bättre service o.s.v. Så varför inte applicera det på relationer, på det mest pragmatiska sätt jag kan komma på?

Jag har ju, som vissa av er vet, redan en flickvän. Men genom att skapa lite konkurrens så kanske vi kan få henne att bli en ännu bättre flickvän (bättre service, lägre priser och bättre "produkter" [blush]). Om inte annat så kanske någon av hennes konkurrenter erbjuder såpass bra varor att jag byter återförsäljare (jag är ju man, och vi är ju inkapabla att bilda emotionella band). Hur som helst så är det en win-win situation för mig.

Reglerna är enkla! Vad har ni att erbjuda? Priset är en 18-årig hunk. [cool]

Spana också in:

SUKOF:

Men jag förmodar att Fru Capture är medveten om tråden och även din oseriositet. DOCK ÄR JAG INTE SÅ SÄKER PÅ ATT HON INNERST INNE ÄR SÅ GLAD ÖVER DETTA!


Hon är nog inte medveten om tråden, dock säkerligen min oseriositet. Det är sån här skit man får stå ut med som min flickvän. [no-no] I gengäld är jag dock generös, snygg, rolig, intelligent och enormt kärleksfull av mig. [smile]
isola:

Nu får hon fint rykte[wink]


Sant. Det kanske var lite elakt av mig att berätta att hon betalar mig för sex. [sad] Jag får be om ursäkt lite senare.

davvelito:

Du kan få min chokladask, det är 3/4 av innehållet kvar.[cute]


Hmm, är det praliner med äcklig fyllning?

SUKOF:

Tror dig inte.


Nej, okej då. Men jag har en ganska imponerande samling pokémonkort. [cute]

XMinGrönaLampaÄrDödX:

Dude... Nej. [rolleyes]


Förstör inte min intrikata plan nu! Börja ragga på mig istället. [no-no]

Geigerzähler:

Stackars Mimmi. Dumma du! [mad]


Jag tror att hon vet att jag inte skulle byta ut henne även om hennes rival kunde skjuta laser ur ögonen och sprutade Coca Cola ur brösten. [mad] Sluta vara seriösa nu och börja bjuda på mig istället!