Forumet - Ragga på tjejer

Ragga på tjejer

562 0 11
Bästa tipset vore väl vara att alltid gå på magkänsla.. vill du verkligen prata med en tjej så ska du göra det varenda djävla gång. Går det åt helvete så känns det pinsamt eller kanske rentav hemskt men det blir ju faktiskt lättare för varje gång. Skulle hon nu hånskratta är det inte mycket att hänga till granen, då har du all rätt att känna dig mycket bättre än henne som vågar ta steget. Hur som helst är du den som vinner på det i längden Rodnar
 

Jag känner mig dock som en hycklare nä ja skriver det Rodnar
Men gillar jag nån så brukar jag aldrig kunna hålla emot och till slut ta kontakt och visa det.


Yes. Gör så och ha självförtroende, damerna gillar karlar med bra självförtroende, säger hon nej få inte panik eller börja gråta som jag gjorde i fyran. Ja, jag fick tårar när min crush peta mig. Istället börja prata om något annat typ "jaha vill du gå på bio då som en vän? " eller något annat.. Vete fan om det är värt att fråga ut henne på första samtalet men aja Yolo eller vad ungdomar nu säger.

Spana också in:


imafckprick: Yes. Gör så och ha självförtroende, damerna gillar karlar med bra självförtroende, säger hon nej få inte panik eller börja gråta som jag gjorde i fyran. Ja, jag fick tårar när min crush peta mig. Istället börja prata om något annat typ "jaha vill du gå på bio då som en vän? " eller något annat.. Vete fan om det är värt att fråga ut henne på första samtalet men aja Yolo eller vad ungdomar nu säger.
Tack som fan!! :)