Forumet - Ragga som tjej?

Ragga som tjej?

9551 0 27

imadreamer: Hej! 
Tänkte fråga er, hur får man en Kille att falla för en tjej? Jag förstår att man borde börja prata med personen, men har ni några speciella knep som skulle kunna Fungera, det vill säga! VAD SÄGER NI? :)
För att jag ska falla så krävs det inte mycket du ska kunna respektera mina intressen kärna visa dig intreserad av dom och att vara snäll typ

Spana också in:

Haha, det finns inget direkt enda sätt att få en kille att falla för dig. Varje person är unik och det är heller inte alltid det funkar. Det låter väl klyschigt men jag går alltid på två saker:  1) Var dig själv! Om det är en relation du är ute efter kan du ju inte fejka din väg igenom den. Ärlighet är allt. 2) Våga. Var modig. Tro på dig själv. I min erfarenhet har det alltid gått sämst för mig att hitta någon när jag mår som sämst eller känner mig väldigt osäker på mig själv. Att gå in med inställningen att det är okej om du tar första steget och han inte nappar, men att då ta chansen! Boosta dig själv. Nekar han, är det hans förlust eller hur?  För kärlek måste man alltid våga. Det är mitt tips:) Bara börja med ett enkelt "Hej" eller "Hur är läget?" på Facebook, sms eller liknande om du inte vågar prata när ni ses (om ni nu känner varandra?). De flesta svarar och man märker ganska snabbt om intresset eller någon kemi finns. Lycka till!  PS. Många killar är riktigt blyga när det kommer till tjejer, även om de kan verka så självsäkra utåt. När en tjej tar första steget kan det vara precis vad de behöver!

Armagedon:
Är det så man får dig på fall? Blink

Nä, men det uppskattas väll inte av någon.
Det bästa är väll att du är dig själv. Och är det någon du redan känner, berätta hur du känner och blotta dina känslor. 
varför inte? det har funkat med alla tjejer jag har nypt på stjärten. att höra om någons "känslor" är bara jobbigt