Forumet - Raggare

Raggare

8000 0 56
Tjena har hört mycket om ragagre och hur dom klär sig men vet inte om det är sant.

Är det så att dom klär sig bara i jeans och läder jackor, går i träskor och boots. Dricker öl och snusar lös snus, åker runt i en Cheva eller Cadillac, slåss och härja utanför krogar och folkparker, pissa vid vägkanten och röka på bensinmackar?

Spana också in:

Snusarn:

Är det så att dom klär sig bara i jeans och läder jackor


ja. eller typ kläder man kan köpa på tivolin och såkallade matrknader. typ piratkopierat, tishor med bilder på brudar eller som det står metallica 1987 på.

Snusarn:

går i träskor och boots.


boots ja, träskor nej..

Snusarn:

Dricker öl och snusar lös snus


öl och hb

Snusarn:

åker runt i en Cheva eller Cadillac, slåss och härja utanför krogar och folkparker


njaaa.. det är väl mera typ volvo 240 och 460 som gäller..
och så hänger dom utanför mcdonalds och bråkar ja.

Snusarn:

pissa vid vägkanten


pissar överallt.
Finns ju olika typer av raggare. Visst har jag boots, jeans, läderjacka, och kanske en vit t-shirt under den, åker gärna amerikanskt och dricker öl och sprit. Är på ett sätt en raggare, men långt ifrån Ronny och Ragge, som du kanske tänker på...
Sen finns det ju så kallade volvo-raggare, som mest bara är idioter, åker runt i mer "moderna" kläder och lyssnar på techno och skit.

Alla som åker runt i bilar, och tycker om att bara åka upp och ner samma gata en hel kväll, och spana efter schyssta kvinns, är väl raggare, sen har det ju kommit fler typer än den ursprungliga, som kom sent 50-, tidigt 60-tal.
Snusarn:

Är det så att dom klär sig bara i jeans och läder jackor, går i träskor och boots. Dricker öl och snusar lös snus, åker runt i en Cheva eller Cadillac, slåss och härja utanför krogar och folkparker, pissa vid vägkanten och röka på bensinmackar?


En jäkla bra beskrivning, var med en kompis på en "raggarfest" en gång och det var verkligen precis så[chocked]
Ett bra exempel på raggare, ronny och ragge? [crazy]
Dom är ju en sorts raggare, enda med den filmen är att dom dryga så jävla mycket, det blir för mycket!!

OBS!!!
ska ge er lite info, min farsas brorsa skrota en av doms bilar [wink]
Tro de va den som va blå och hade en stripes på huven som va röd men vågar inte säga 100% men troligtvis va de den [cool]


klå de [crazy]
E ingen raggare själv (men vissa säger så).
Men dom raggare ja känner håller inte på som du har beskrivit dom ialle fall.
Visst, jeans, boots, öl (alternativt sprit), Cadillac, Cheva, läder väst stämmer.

Men alla håller inte på och skriker och jävlas.
Min farsa e en raggare, han e en prydlig liten (läs stor) person som inte snusar och härjar. Men han har jeans, boots (träskor ibland), läderväst och Cadillac.
Men som sagt han e ingen så kallad "råttraggare".

Om du vill ha mer information om raggare och deras kultur så gå in på http://www.raggarportalen.se . Dom har ganska mycke roligt och så att läsa.

MVH
Snusarn:

så att dom klär sig bara i jeans och läder jackor, går i träskor och boots. Dricker öl och snusar lös snus, åker runt i en Cheva eller Cadillac, slåss och härja utanför krogar och folkparker, pissa vid vägkanten och röka på bensinmackar


du menar blöjraggare där ja [tired] jag kan säga så att jag e raggare, stolt över det, men jag är inget svin som du beskriver raggare där,,,,,,det finns rötägg inom alla "raser" så du har nog inte mkt innanför pannan om du tro att alla raggare är sådana