Forumet - Rainmeter

Rainmeter

946 0 10
Kan någon förklara för mig hur man använder den här skiten? Laddade ner HUD.vision också eftersom den ska vara bra, men ingenting funkar och det går inte ens att ändra på vanliga rainmeter.

Har avinstallerat Rainmeter och HUD.vision och undrar om någon kan förklara för mig hur jag ska aktivera den steg för steg.

Spana också in:

Har använt Rainmeter i ett tag nu, och om det är något man kan säga om det programmet så är det att det är helt sjukt ickeanvändarvänligt. Allting måste ändras och läggas till genom att högerklicka och sedan navigera runt i undermenyer...

Frågan är ju vad du menar med:

Speltidning:

Kan någon förklara för mig hur man använder den här skiten?


Öh... du kan ju använda den till allt möjligt. Jag antar att du vet vad RM är och används till, annars hade du väl inte skaffat det? Första gången du startar Rainmeter kommer det upp ett default skin/theme som innehåller massa grejer, typ datorns upptid, hårddiskinfo, klocka.. osv. Allt sånt kan du ändra. Lägga till massa andra saker. Mailklient, regnmätare, väderkontroll, nätverksverktyg, mediespelare... you name it.

Att fixa .HUD vision är inte direkt krångligt. Är ett skin precis som alla andra. Här kan du ladda ner det och även se hur du ska göra för att få det att funka (scrolla ner lite):
http://customize.org/rainmeter/skins/58074
magkliarn:

Öh... du kan ju använda den till allt möjligt. Jag antar att du vet vad RM är och används till, annars hade du väl inte skaffat det?


Ja naturligtvis men som du sa så

magkliarn:

det är helt sjukt ickeanvändarvänligt.


Och jag förstod inte vad jag skulle göra.

magkliarn:

Att fixa .HUD vision är inte direkt krångligt. Är ett skin precis som alla andra. Här kan du ladda ner det och även se hur du ska göra för att få det att funka (scrolla ner lite):


Jag tror jag följde instruktionerna rätt, men jag vet inte vart jag väljer att använda det som tema eller vad det nu är, eller om jag ens lyckades installera det rätt.
Speltidning:

http://encyclopediadramatica.com/Rainmeter


"Rainmeter is a snobby application where the average Windows user can attempt to make his PC’s desktop look like a flavor of Linux. It is a total failure at it and the whole concept of putting various informational widgets on your desktop has evolved into who can use the most configurations of the skin called HUD.Vision on their desktop at once. Seriously, if you really want a bunch of shit on your desktop, why not use the Windows sidebar that comes with every installation of Vista? "
[bigcheers]