Forumet - raka armarna?

raka armarna?

4638 1 26
jag vet att det är idiotiskt egentligen. Men jag har mkt MÖRKT hår där som stör mig! På sommaren är det ok för då blir man solbränd vilket gör att de inte syns lika mkt men på vintern ser det goteskt ut! usch

Om man rakar dem med vanlig rakhuvel. Blir det då värre?, dvs grovare, längre osv eller INTE? ALLA säger olika. Är det någon som är helt säker och vet?

undrar även om det är vanligt att tjejer rakar armarna? beror väl på hur mkt hår man har men iaf...känns så jobbigt att raka sig [n]

Spana också in:

absentthinking:

Jag rakar armarna trots att jag varken har mörka eller särskilt många hårstrån där. Och det där med att hårstråna blir grovare och längre om man rakar är bara bullshit- och även om det skulle vara så spelar det ändå ingen roll då du förmodligen rakar armarna igen.


Tack så mycket! :)
beror ju på hur snabbt det växer men hur ofta rakar du? [crazy]
lillajaget:

Det är på "underarmarna" som jag har mycket hår, vart ska man sluta raka lixom? Har smått knappt synligt på "överarmarna". Bör det tas bort också så de inte blir som en kant?
Guud va jag låter efterbliven


Jag rakar hela armarna pga att det kanske ser konstigt ut i ljus (lampljus, solljus, duvetljus) om nedre delen av armarna är rakade medan det är fjun på överarmarna- men det gör du som du vill. [smile]
Jag tycker verkligen inte att du ska behöva raka armarna. Det blir bara jobbigare i framtiden sen när du känner att du måste raka armarna flera gånger i veckan.

lillajaget:

undrar även om det är vanligt att tjejer rakar armarna?


Har ganska många tjejvänner som rakar armarna! Tycker det är såååå onödigt.. Tror inte någon mer än dom själva tänker på det.
[smile]