Forumet - Raka bort fjuna i ansiktet?

Raka bort fjuna i ansiktet?

1730 0 21

Spana också in:

Jag stör mig på de eftersom jag är så "utseendefixerande" på mig själv :( även om jag inte heller bryr mig om hur andra ser ut. Vet inte hur jag ska få bort det här med "vad andra tycker" om en. :( jag hatar det! Jag vill kunna göra vad jag vill utan att tänk på vad andra tycker..
trevlig-snubbe: Om du tycker det ser fult ut eller tycker det är irriterande så bör du raka bort de men det är nog ingen som bryr sig så värst mkt som biologen säger :)


Biologen: äh låt dem va ingen bryr sig du är bra ändå osv


Hannaahannaa: Jag stör mig på de eftersom jag är så "utseendefixerande" på mig själv :( även om jag inte heller bryr mig om hur andra ser ut. Vet inte hur jag ska få bort det här med "vad andra tycker" om en. :( jag hatar det! Jag vill kunna göra vad jag vill utan att tänk på vad andra tycker..
Låter klok :) tycker också så men ta en rakapparat o raka bort stråna, man ratar mot det håll de växer åt ;) o ja allt man gör ju är ens eget val och att andra lägger sig i är rätt onödigt och att de alltid tänker på hur man ser ut typ om man är röd i ansiktet eller har klämt finnar eller nått så finns det folk som nästan öppet säger ''vad ful han/hon är'' så jag har bestämt mig drämma till den som är dum nog att säga så om mig.

Nachac:
Har man endast fjun så kommer det inte växa ut något annat än fjun när man rakar bort det.


isola:
Nej det är en myt.


vet om iaf 2 som rakat bort sitt fjun på överläppen o fått grova hår där istället  menmen hur det nu än är om det är pga slitet o inte blekt eller pga hårsäck som känner sig attackerad o gör nån sorts motstånd så är det som växer ut grovt