Aviseringar
Rensa alla

Raka pungen


Ämnesstartare

En fråga till alla killar som brukar raka sig där nere.. Hur gör man? Hur gör ni? Vad är bäst? Är 13 å har aldrig gjort det förut... Har dock ingen egen rakhyvel heller :/


   
Citera
Ämnesetiketter

Använd rikligt med tvål om du skall raka med hyvel och saknar lödder/gel. Annars är sån 'ladyshaver' - rakmaskin mkt effektiv. I båda fall; se till att pungen är hård innan du börjar, var väldigt försiktig och dra hyveln/maskinen långsamt medhårs, alltså åt det hållet hårstråna ligger, inte mot så minskar risken avsevärt för blödning. Skulle blödning uppstå trots att du är försiktig med verktyget, dvs inte trycker för hårt, tvätta då av blodet och fortsätt i lugnare tempo. Är blödningen mycket kraftig; sluta raka dig och stoppa blödningen med bomullstussar och plåster.


   
SvaraCitera

Raklödder och en engångshyvel. Ta tag i den och sträck ut den så är det inga större problem att raka den, det är inte så farligt som vissa vill få det att låta. Jag skulle råda dig att inte göra så som seon säger, om du försöker raka den när den är hård kommet du ha en väldigt svår yta att raka och kan lätt skära dig.


   
SvaraCitera
Hando

Testa en epilator. Blir lent i flera veckor efter en användning.


   
SvaraCitera
Draug

En burk sprayfärg+en tändare e allt som behövs Oskyldig


   
SvaraCitera

Köp en påse engångsrakhyvlar och raklödder. För det första. Använd inte någon annans. Det är varken snällt eller hygieniskt. 


   
SvaraCitera

Vad du än gör, använd inte en rakapparat/trimmer. Inte ens när du "bara ska ta litegrann" :s


   
SvaraCitera