Forumet - Raka pungen

Raka pungen

3941 1 6
En fråga till alla killar som brukar raka sig där nere.. Hur gör man? Hur gör ni? Vad är bäst? Är 13 å har aldrig gjort det förut... Har dock ingen egen rakhyvel heller :/

Kommentarer (2)

  1. Oavsett hur du gör: Var försiktig

  2. som ruttenfisk säger, sist ja gjorde de skar ja mig fy fan de va sista gången ja krånglar så förbannat med det

Senast ändrad 25 Jul 2016, 01:35 av Hejhejvillhatjej
Tråden har 6 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Raklödder och en engångshyvel. Ta tag i den och sträck ut den så är det inga större problem att raka den, det är inte så farligt som vissa vill få det att låta. Jag skulle råda dig att inte göra så som seon säger, om du försöker raka den när den är hård kommet du ha en väldigt svår yta att raka och kan lätt skära dig.
Köp en påse engångsrakhyvlar och raklödder. För det första. Använd inte någon annans. Det är varken snällt eller hygieniskt. 

Spana också in:

Använd rikligt med tvål om du skall raka med hyvel och saknar lödder/gel. Annars är sån 'ladyshaver' - rakmaskin mkt effektiv. I båda fall; se till att pungen är hård innan du börjar, var väldigt försiktig och dra hyveln/maskinen långsamt medhårs, alltså åt det hållet hårstråna ligger, inte mot så minskar risken avsevärt för blödning. Skulle blödning uppstå trots att du är försiktig med verktyget, dvs inte trycker för hårt, tvätta då av blodet och fortsätt i lugnare tempo. Är blödningen mycket kraftig; sluta raka dig och stoppa blödningen med bomullstussar och plåster.