Forumet - Raka sig där nere (kille)

Raka sig där nere (kille)

4952 1 6
Hej!
jag skulle vilja raka mig där nere, men vet inte hur jag ska gå tillväga. vågar inte anvönda rakhyvel. verka rju livsfarligt. kan man använda sånt där skum som tjejerna tar bort hår på benen med?
Hjälp, är det nån som har nåt bra tips?

Inga kommentarer

Senast ändrad 3 Oct 2017, 18:23 av JohanE_
Tråden har 6 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Använd raklödder och en ordentlig rakhyvel, och vad du än gör: raka inte mothårs, endast med, såvida du inte vill ha prickisar och ärr som ovanstående men det tror jag knappast. Hur du vill raka och hur mycket är ju helt upp till dig, håret finns ju där av en anledning men kör på ifall du känner dig mer bekväm rakad. Tumme upp
Nej, använd inte hårborttagningsmedel i närheten av underlivet. De kan användas för bikinilinjen men jag antar att det inte är det du tänker försöka plocka bort. 

Vet inte riktigt varför du vill raka dig, men det är inte optimalt egentligen eftersom människor har hår där av en anledning. Punghår hjälper till exempel till att kyla ner och "luftkonditionera" vilket behövs eftersom pungen helst ska vara en grad kallare än resten av kroppen. Blir mest svettigt, jobbigt och stickigt när man har rakat sig.