Forumet - Råkade äta monteringslim

Råkade äta monteringslim

727 0 19
Har råkat få i mig monteringslimmet P400, oralt. Relativt liten mängd, som råkat fastna på min hand. Jävla skit, och sådant där, klanteri, et cetera, ni behöver inte belysa det ytterligare. Det finns ungefär femtiosjuhundra varningar på tuben om att det är miljöfarligt och dödar allt i sin väg.

Vad jag gjort: druckit mängder av vatten. Tänkte äta mat nu p.g.a. hunger. Känner vaga andningssvårigheter och litet tryck runt huvudet. Panik nu, jaha. Jag har ingen egentlig lust att bege mig till akuten/vårdcentralen p.g.a. obefintlig självbevarelsedrift och allmän dekadens.

Vad bör jag förslagsvis göra? Riskerar jag arbetsamma hjärnskador? Är litet orolig. Konkreta råd, tack. Orkar inte googla p.g.a. skitdator. Om detta är helt ofarligt bör ni förslagsvis lugna mig.

Spana också in:

isola:

Just det. Åh, då blir det vatten då. [sad]


Tror dock inte att hon riskerar särskilt mycket om hon bara fick i sig en mindre mängd. Skulle tro att det snarare är små barn och husdjur som löper någon egentlig risk för skador.

Men bara för att vara säker så borde hon ändå ringa till giftinformationscentralen.
Ögon i en plåthink:

Vad bör jag förslagsvis göra?


Tag livet av dig.

Eller försök att fortsätta som vanligt, kära Öiep. Tror inte att du klämt i dig halva tuben precis, så tror inte en mindre mängd kommer att sätta några spår. Ät en kött- och ostfri kött- och ostpaj och var glad. [cute]