Forumet - Rakt eller krulligt hår?

Rakt eller krulligt hår?

8283 0 37

Hej, Jag behöver hjälp med mitt hår. Varje gång efter jag har duschat får jag krulligt hår. Det är mitt normala. Jag vill ha platt!! Jag vill inte slösa mina pengar på olika schampon varje dag eller platta mitt hår. Finns det sett att få platt? vill inte heller gå till frisören och få det platt där, det gör håret alldeles för slitet.

Spana också in:

Antingen platttång med ett bra värmemedel, eller så går du till frissan och får det rakpermanentat. Eller så lever du med ditt krulliga hår. Kolla ordentligt efter sånt du behöver fråga frissan vad du behöver för medel till håret, oljor är jätte bra. 

Jag har lockigt hår som står ut som fan, jag gick till frissan och tunnade det (för att det skulle bli enklare att borsta, slippa tovor) Och sedan köpte jag en olja för håret och även ett balsam/inpackning för min hårbotten (den är torr) men med den inpackingen så blev hela mitt hår jätte bra! Det har blitt mindre och jag har fått finare lockar. 


sarab00: va ska man göra med tovorna efter duschen? är du tjej eller kille? om du är kille förstår du inte.
För det första:
sarab00: om du är kille förstår du inte.
Fuck you. 

För det andra:

Jag har långt, lockigt hår och jag kammar eller borstar aldrig. Jag drar igenom handen ibland, främst efter dusch. Om du inte har det sedan innan tror jag det hjälper att gå till frisören och få håret uppklippt, vilket jag har. Mitt eget hår är som ett resultat gudomligt och beundrat av många. Kamma aldrig; du knullar upp håret.