Forumet - Random meningar

Random meningar

5681 0 146
Ta fram en bok ur bokhyllan, välj random sida, random mening och skriv den här. Sen får man gissa bok om man vill så avslöja inte titel. Knasigare meningar ger mera points.

Min:

"Och det geniala med dialektiken mellan eternalismen och mobilism i ett sammanhängande, paradoxialiskt system, är att det ena inte utesluter det andra, tvärt om är de bägge lika korrekta samtidigt i det dubbla perspektivet."

¤"#¤# betyder det???
Nyheten om den rysk-japanska neutralitetspaktens undertecknande i Moskva väckte stor oro i Washington, där Roosevelt och Hull lutade åt samma åsikt som Hitler - nämligen att fördraget skulle frigöra japanska trupper, vilket dittills hade avdelats för ett eventuellt krig med Ryssland, för en operation söderut mot brittiska och kanske ockå amerikanska besittningar.

Spana också in:

"Vilken skola går ni i? frågade Tom.
Jag skulle just svara när en Sexgud kom ut från de bakre regionerna.
Jag svär, han var så snygg att man bara gapade som en annan guldfisk. Han hade långt svart hår, väldigt intensiva mörkblå ögon och stor mun. Han gick fram till Tom och räckte över en mugg te.– Tack, sa Tom.
Sedan BLINKADE Sexguden åt Tom och LOG mot mig innan han försvann in på lagret igen.
Jag bara stirrade på den fläck där S. hade stått. Kramade mina äpplen hårt och hoppades att jag inte hade stått och dreglat."

hahahahha!