Forumet - Rank på um ?--- som förr i tiden

Rank på um ?--- som förr i tiden

1314 0 47
För er som har varit på forumet ett tag och minns ranksystemet för några år sen så tycker jag att det vore kul att ha tillbaka det!

gick ut på att ju aktivare man var på um desto högre rank hade man =)
det slutade givetvis med att folk ballade ur och skrev massa skit för sakens skull men nu är det ju ändå rätt mkt skit som skrivs på um nu.

alternativt att vi kunde ha ett värde system på trådarna.... tex att medlemarna kunde ranka värdet på tråden och att värdet på användare växte ut efter det.

+ poäng för inlägg trådar pm och blogg
guldsjtärna i kanten för seriösa inlägg och trådar osv =)


låter itne det lite kul ?

Spana också in:

När vi hade rankingsystemet framfördes ofta åsikten att det borde avskaffas för att det ledde till spam. Nu när det inte finns längre vill folk införa det igen. Det här är bara ett exempel på att "gräset är grönare på andra sidan", återinförs det kommer folk snart att börja klaga på det igen
Lallaren från Ibiza:

"gräset är grönare på andra sidan", återinförs det kommer folk snart att börja klaga på det igen


haha jo jag vet:P det va rankhora hit och dit:P... men kan ju vara kul att variera sig ibland juh!

och just det där att vi inför rank för värdet i trådarna... det kan ju faktiskt bli positívt ... vi behöver lite struktur på um som det ser ut nu :S grymt mkt skit.. typ mer än med ranksystemet vill jag minnas
oggelgoggel:

Förutom att folk kommer missbruka det med. [y]


Man ska ju både kunna sätta minus och plus på trådar isåfall, i min mening. Röstandet ska också vara offentligt så att man kan se vem som har röstat vad. Det gör att det är ganska lätt att se om folk bara sätter högst poäng för att de är bästa kompisar på forumet eller sämst poäng för att de inte tycker om varandra eller varandras åsikter, utan att bry sig om att innehållet faktiskt är bra och seriöst.
oggelgoggel:

Det var ju så jag tänkte. Folk kommer sätta minus överallt.


Eller tvärtom för att ge varandra bra "rank". Jag tror dock att det hade kunnat gå att moderera bort sådant "fusk". Visst, totalt objektivt är det ju svårt att få.. men man ser ju trots allt att en innehållsrik tråd inte ska ha -5.