Forumet - Rasat i vikt :O

Rasat i vikt :O

920 0 47
Hej!

Jo, nu är det såhär att jag känner att jag har börjat rasa mycket i vikt. Jag vet inte vad det beror på heller. Min dag ser ut som följande (jag går på komvux, 3 dagar i veckan). När jag är ledig: Vaknar 11: Äter frukost 3 bröd med räkost, 1 ½ knäckebröd. Lunch runt 14: ca 5 bröd med pålägg, 1 ½ knäckebröd. Middag: Runt 20.

Har gått från 50 till 49 kg på 172-173. Jag vakna väger 49.7. Sedan till middagen går jag upp till ca 50.2 vaknar väger 49.3.

Är detta illa?

Tack på förhand!

Spana också in:

Anura:

men jag väger ju otroligt mindre. Går ju ner mycket.


1kg är för tusan inte att rasa i vikt [tard]
om det är något du behöver göra så är det att gå upp i vikt, ät annat än bara mackor för tusan :P
(har nog nu kommit på ännu en anledning till varför jag rasat upp i vikt sen förra året o.O)
Det låter ganska bra, men tänk på att äta mer lagad mat eller sallad istället för så mycket mackor till lunch. Vitt bröd gör oftast att man går upp i vikt, men det är inte heller särskilt mättade så välj gärna grovt bröd med mycket fibrer istället. Vad har du för pålägg? Om du bara äter ost så tänk på att välja något mer fettrikt pålägg. Hur ser din middag ut?
Victory1993:

Vitt bröd gör oftast att man går upp i vikt, men det är inte heller särskilt mättade så välj gärna grovt bröd med mycket fibrer istället. Vad har du för pålägg? Om du bara äter ost så tänk på att välja något mer fettrikt pålägg. Hur ser din middag ut?


Alltså. Hur tänker du då? Varför skulle vitt bröd oftast göra att man går upp i vikt? Och om du tror det, varför avråder du från det för någon som upplever problem med viktnedgång? Och ost är ett fettrikt pålägg.