Forumet - Rasism=fel

Rasism=fel

4276 0 93

Spana också in:

aspie:

Invandrare har lika stor rätt som alla andra!
Dem har inte gjort något fel! Va snälla mot dem, de kanske har varit med om hemska saker! Dem gör inget fel, det enda de har gjort är att komma med goda maträtter som pizza och kebab.


Objektivism (om nu det ordet finns) är väl det rätta snarare. Man skall utgå från vad varje enskild person gör och har gjort. Du kan inte säga att inga invandrare har gjort något. Liksom att man inte kan säga att alla svenskar är snälla och rara.

Hoppas dock att detta var ett troll, vilket det troligen var.
Begreppet ras vad gäller indelning av människor har blivit kraftigt ifrågasatt, bla. a. på grund av hur det utnyttjats samt p.g.a. av att det blivit allt mer möjligt för vetenskapen att mäta genetiska likheter och olikheter. En majoritet av genetikerna och antropologerna går inte ens med på att det skulle finnas en ras (underförstått att det tidigare funnits flera).

Det ar val motsattning mellan raserna som ar boven i dramat..
Midnight Creeper:

Det ar val motsattning mellan raserna som ar boven i dramat..


Däremot har ju genetiker kommit fram till att det finns genetiska skillnader mellan folkslag [zzz]

Sedan får man dra skillnad mellan ytkulturen och djupkulturen, ytkulturen är något som alltid ändras, men djupkulturen är mer rotad och är det som gör oss just svenska till sättet, hur vi lever, hur vi tänker etc etc
aspie:

det enda de har gjort är att komma med goda maträtter som pizza och kebab.


Man kan väl säga att vi klarat oss bättre utan en massa onyttig mat och kebab är förresten äckligt, precis som falafel. För övrigt så kom inte pizzan hit via invandrare, det var svenskar som tog hit den maträtten och till en början de som också lagade den på restauranger.