Forumet - rasist? min åsikt

rasist? min åsikt

2865 0 68
Jag skulle inte kalla mig själv för rasist, men jag börjar inse att det Sverige håller på med inte är stabilt. Om vi fortsätter släppa in flyktingar i denna nivå kommer Sverige rasera. Jobben blir upptagna, bostäder blir upptagna, skolor överfyllda, osv.… Man vet även att utlänningar är mer våldsamma och tillför våld och stök i skolor. Jag vet att de som kommer hit inte. ändring måste ske. Några utländska män ser kvinnor som objekt och antalet siffror av våldtäkter ökar hela tiden.
Jag tycker att alla människor är exakt lika värda, men vi måste stå upp för Sverige och det svenska folket ska inte behöva lida.
Dela gärna med er era åsikter:)

Spana också in:

major: ”man vet att utländska är mer våldsamma” uhh buddie det är ju inte sant men du har fått helheten rätt. vi kan inte fortsätta ta in invandrare för att vara snälla det inte hållbar lösning
fine, det finns väldigt många våldsamma svenskar, det jag syftar på är tillexempel i skolor. i  min skola är de flesta utlänningar högljudda, kriminella, våldsamma. det kan ju bero på olika saker. och jag vill även till lägga att det även finns lugna och väldigt ambitiösa utlänningar.

deluxeclus: Jag skulle inte kalla mig själv för rasist, men
Klassiska "inte rasist men..."
deluxeclus: Om vi fortsätter släppa in flyktingar i denna nivå kommer Sverige rasera
1. Vilken "nivå" syftar du på? Du är väl medveten om att saker ser liiiiiiiite annorlunda ut idag än flyktingkrisen 2015? 2. Främlingsfientiga har använt argument som "systemkollaps", "rasera" och liknande länge nu. Det är gammalt, det är uttjatat och det är fortfarande helt felaktigt.
deluxeclus: Man vet även att utlänningar är mer våldsamma
1. Bara att uttrycka sig på det sättet är i sig uppenbart rasistiskt. 2. Vadå "man vet"?
deluxeclus: Jag tycker att alla människor är exakt lika värda
Det tycker du uppenbarligen inte, för du skrev "man vet även att utlänningar är mer våldsamma".

deluxeclus: Jobben blir upptagna
Ånej, människor som kommer hit vill göra rätt för sig och jobba. ÅGU VA HEMSKTGråter DEY TUK AUR JUBS någon?


Hjärta
Det stora problemet i Sverige är att så fort man ( dvs jag) kritiserar massinvandringen från arabländer och Afrika så blir man klassad som rasist. Även om vilket väl påläst svensk som helst vet om att denna massinvandring som vi haft med vidöppna gränser senare år där lycksökare och kriminella terrorister kan sko sig på den välfärd våra föräldrar och tidigare generationer har byggt upp. Vill man inte blunda för att brottsligheten har skjutit i höjden med all smörja typ tafsande på tjejer, våldtäkter, hedersmord, skottlossningar och där hela förorter har tagits över av kriminella flyktingar och dess gelikar så blir man likaså klassad som rasist.

Man kan ju undra vad framtidens Sverige kommer att utvecklas till?

Inte undra på att (SD) nådde nya toppnoteringar i senaste NOVUS väljarbarometern för april 2018.