Forumet - Rasister

Rasister

1173 0 118
En sak jag märkt är att framförallt kvinnor som blivit dåligt behandlade av människor från ett annat land gärna drar alla över en kam. Ser det onda, så att säga. De goda utlänningarna existerar inte. Vad är skillnaden mellan dem och mig? Jag har blivit illa behandlad av blattar men skulle aldrig få för mig att tro att alla är likadana?

Spana också in:

Finns nog många skäl.
Har släkt som bor i Södertälje och de blir mer och mer rasistiska - men är det så konstigt?
Alla snälla invandrare ser de inget av men så fort de åker in i stan ser de alltid något negativt som har med invandrare att göra.

Det sunda förnuftet säger såklart att inte dra alla över samma kam.
Men så vi funkar och naturlig betingning säger motsatsen.
Myksa:

Alla snälla invandrare ser de inget av men så fort de åker in i stan ser de alltid något negativt som har med invandrare att göra.


kan bero på att de som inte gör något väsen av sig faktiskt inte märks. Och därav inte uppmärksammas och då ser de bara till de som syns.
fistforfight:

Naturligtvis är inte alla såna, men många är ju muslimer och får ibland följaktligen en ganska fucked up kvinnosyn men skit samma...


Bara för att man är muslim så tycker man inte automatiskt att kvinnor är "mindre värda". Är det inte dags att sluta skylla på religioner och se människan för vad den är istället?