Forumet - Reagerar ni annorlunda när ni ser blandade par?

Reagerar ni annorlunda när ni ser blandade par?

1125 0 13
Tråden har 13 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Hoppas väl kanske att de ska skaffa barn bara pga barn med olika etniciteter brukar bli så söta mvh Söthet Framför Allt

Spana också in:

Nä, blir typ bara avundsjuk på dem. Sen tänker jag att de är fina ler lite och går vidare... 
nej. på sin höjd kan jag bli glad när jag ser homosexuella par som ser nyförälskade ut. hade med största sannolikhet blivit det av heterosexuella par också om jag inte ägnat en 10 år av mitt liv till att vara avundsjuk på varje par jag sett (hade mitt första förhållande när jag var 18, det var många år av bitterhet innan dess)
Jag är vit min kille är svart folk hatar det men jag älskar dt =)
Inte såvitt jag har lagt märke till i alla fall. Min största syndabekännelse i det fallet är att om någon av dem tycks vara från mellanöstern kan jag möjligen fundera över kulturskillnader, men det är väl så långt det går rent medvetet, och det handlar ju inte om etnicitet, som jag antar att du syftar på eftersom dina trådar brukar handla om det.  
Homosexuella par är väl motsatsen till blandade par! ^^ Där är väl enda tanken möjligen en reflektion att samhället går framåt ju öppnare det är. 

I de flesta fall lägger jag ju bara märke till människor om jag känner dem och då har de ju blivit individer och då uppkommer ju de funderingarna mer sällan än om de vore främlingar