Forumet - Recensera/Ge Omdöme på den senaste filmen ni såg.

Recensera/Ge Omdöme på den senaste filmen ni såg.

14744 2 159
The Twilight Saga: New Moon (2009)

Usel saga med noll inspiration. Se inte Twilight, den är hemskt trist.

1/10

Dear John (2010)

Jag vet inte ena stunden vill jag tycka om filmen och andra stunden vill jag stänga av filmen, den är stundtals intressant, men lite tråkad blir jag när jag ser Dear John och jag mår inte bra. Den kanske är för lugn och simpel. Jag kommer garanterat att behöva något matigare efter detta. Jag vill tycka om filmen men jag kan inte tycka att den är bra, och jag är ärlig. Romans är nog inte min typ av film bara. Jag pinas av detta och jag vill bara stänga av. Jag får inte ut någonting av detta. Men jag försökte mig på något jag inte är van vid, tyvärr jag är besviken.
Avstå från filmen även om du gillar romantik!

3/10
Såg Star Wars VIII: The Last Jedi (2017) innan jul. 
Kanske den sämsta star wars film jag sett. Dels etablerades ingenting nytt samt de story-trådar man hade att arbeta med från episod 7 försvann i tomma intet. Humorn var av Marvel kaliber dock sämre i och med att även karaktärer som aldrig gjort dessa skämt (Luke, Leia etc.) nu slänger ur sig one-liners. Ser nog inte nästa star wars film på bio, George Lucas var lite flummig men han förstod sig på mytologi och hur man skapar världar. Disney förstår bara pengar och då får jag rösta med plånboken. För att nämna någonting positivt så får jag nog säga Adam Drivers (Kylo Ren) insats i filmen - inte lika bra som Vader i original-trilogin dock bättre än Hayden Christensen i prequel filmerna. 

4/10 som en vanlig film 2/10 som en star wars film. 

Ikväll såg jag även den franska filmen RAW (2017), som jag nu har haft ögonen på sedan den annonserades vid Cannes. 
Tråkigt nog ska man inte köpa hypen kring denna film, att folk svimmade eller spydde på biografer får man ta med en nypa salt eller att dessa individer hade någon annan bakomliggande sjukdom - så äcklig var den inte. Det är en "coming of age story", med bra karaktärer och relativt bra handling - dock tyckte jag att slutet var lite snöpligt/overkligt. En underhållande rulle om man inte är alltför blödig när det kommer till kannabilism. 

8/10. 

Spana också in:

knives out (igen) 10/10 Söt såg den på DVD när jag hade besök av  några trevliga rävar hos mig i helgen.. de tyckte först att den va tråkig i början men när de väl kom in filmen så tyckte de den var  spännande och rolig.. Tumme uppSöt


Har sett den på bio innan med några kompisar även då tyckte jag den va väldigt bra.

Spännande
Mystisk
Rolig
Klurig
Och mycket överraskande och roligt slut..