Forumet - Recruit a Friend World of warcraft

Recruit a Friend World of warcraft

424 0 31
Tjena alla glada!

Då var det dags att dra igång med WoW igen då man inte har något bättre för sig. Letar efter någon att RaF:a med (Recruit a Friend) och jag kommer vara så snäll att jag låter någon RaF:a mig så ni kommer få gratis lvlarna och slippa köpa varje expansion.

MEN, det jag då kräver är att ni kan bjuda på bags och guld (Framförallt till abillities och upp till normal flying mount).

Server spelar ingen större roll men jag vill spela som Alliance.

Ett annat krav är också att vi drar upp två karaktärer till lvl 80 (Ni får då 3:e på köpet). Men är även på att dra upp mer än 2 ifall ni är.

Då jag är arbetslös just nu så gör jag inte mycket mer än att tränar (2 timmar nästan varje dag), så jag är väldigt flexibel av mig.

Krav på er:

* Äldre än 16 år
* Erfarna spelare
* Kan spela ett antal timmar på raken utan uppehåll och inte ta massa små breaks.
* Som kan spela sent in på natten är ett plus :)

Ett annat plus är om vi kan prata på skype för att underlätta lite men inget krav.

Det var allt, tack! [bigcheers]
Rymdpirat:

Varför skulle någon vilja det?


Trög eller? Precis som Tyrael sa:

Tyrael:

Om du behöver det översatt till bebisspråk: för att någon vill ha enkla/snabba lvl 80's


Och snälla håll er till ämnet, skrev det för att jag söker någon som är intresserad av det. Men alltid ska det vara någon idiot som kommer med ett dumt/onödigt svar.

Spana också in:

Rymdpirat:

Varför skulle någon vilja det?


Det mer specifika och mindre skitnödiga svaret är att om man rekryterar en ny spelare och spelar tillsammans med denne får man trippelt med exp.

Tyrael:

Konflikträdd much?


Idiot much?
Tyrael:

Med tanke på hur du antog hela hans personlighet


Ungefär som du analyserat min personlighet alldeles nyss då eller?

Tyrael:

utan någon som helst analysering av Rymdpirats inlägg


För din utvärdering av hans inlägg var ju så mycket bättre. Alla föds vi ju med WoW i vår referensram och bör känna till alla termer osv. Shame on Rymdpirat. Shame on him.
Miceparade:

Ungefär som du analyserat min personlighet alldeles nyss då eller?


Antog absolut ingenting om din personlighet, det är fakta att du gjorde det om du inte hycklade fram svaret "Kul att spela med dig"


Miceparade:

För din utvärdering av hans inlägg var ju så mycket bättre. Alla föds vi ju med WoW i vår referensram och bör känna till alla termer osv. Shame on Rymdpirat. Shame on him.


Åter igen antar du ut åt i helvete massor av saker.

Man behöver inte vara född med WoW i nyllet för att förstå att "vi drar upp två karaktärer till lvl 80" är en FÖRDEL, vilket brukar vara anledningen till att man gör saker - ja precis, för att man själv eller andra har fördel av dem.

Dessutom krävs det inte för att förstå meningen bakom "Recruit a friend", iaf inte om man tänker grundligare på det än i .5 sek.
Tyrael:

Antog absolut ingenting om din personlighet


Du lyckades ju ändå komma fram till att jag förmodligen är konflikträdd.

Tyrael:

hycklade fram svaret "Kul att spela med dig"


Det är också fakta att "Är du trög eller?" anses vara ett ganska otrevligt uttryck, något som är generellt för de flesta av oss, oavsett vilka personligheter vi råkar ha.
Jag tycker att det är sjukt tråkigt att spela med folk som utan att blinka gärna svänger sig med sådana uttryck, det behöver jag bara känna till min egen personlighet för att avgöra.

Inte för att jag inte gjorde en bedömning, utan mer för att du är ute och cyklar.

Tyrael:

FÖRDEL


Vet du vad? Jag tänker inte tjafsa med dig om det här, bara bl.a pga pinsamt. Rymdpiratjävlen sitter säkert och skrattar åt oss.
En annan av anledningarna är för att jag tycker att du är dum i huvet. Men det är ju ganska så OT, så om du har några klagomål är du ovälkommen att skicka dem via PM.