Forumet - Redogör för mig över kommande onsdag.

Redogör för mig över kommande onsdag.

280 0 24
Varför vill alla ha mig på onsdag?

Bör jag...

a) Åka för att hälsa på Jens, utan planer på att göra något vettigt?
Han kom för att hälsa på mig förra onsdagen, och tyckte således att jag skulle komma och hälsa på hos honom denna onsdag.

b) Åka för att hälsa på Pekka och spöa skiten ur honom ur Soul Calibur?
Pojken ifråga har betett sig drygt mot mig en längre tid nu, men han ringde mig under helgen för att be om ursäkt och föreslog att vi skulle umgås nu på onsdag.

c) Åka för att hälsa på Jakob och Isabel, för att baka kreativa muffins med Isabel och spöa skiten ur Jakob i diverse TV-spel?
De fann att detta var en kreativ lösning på mitt val av onsdagsaktivitet, då jag funderade över alternativ a eller b, samt att Isabel sitter hemma ensam hela dagarna p.g.a arbetslöshet.

d) Sitta hemma i all ensamhet för att nöta Tomb Raider hela dagen, vilket jag gör alla andra dagar?
Ett sätt att slippa välja mellan tre ovanstående alternativ.
KochamCie:

Vet. Blev sugen. Hon hade fått en muffinsbok från sina föräldrar med recept på muffins som såg asgoda ut. Plus att de hette coola saker som "Rymdmuffins", "Djungelmuffins" och dylikt.


Lär dig/sno dessa recept. Så kan du nonchalant säga att det bjuds på rymdmuffins hemma hos dig i framtiden. Alla kommer att bli så imponerade!

Spana också in:

isola:

Lär dig/sno dessa recept. Så kan du nonchalant säga att det bjuds på rymdmuffins hemma hos dig i framtiden. Alla kommer att bli så imponerade!


Lätt! De såg ut att vara mycket coolare än mina Hallonmiffons.
Skall ha UM-träff i mitt hem och bjuda alla UM:are på Rymdmiffons. Tror du att många skulle dyka upp? [blush]