Forumet - regunala nyheter!!

regunala nyheter!!

522 0 28
vi flera tillfälle har dom informerat att det måste finnas en brandskyddsväg mellan dom olika bryggorna. 4 av 5 restauranger klara inte av brandskylls kraven om man ska lämna dom platsen måste man passera och tvingas ut i vattnet och det tycker vi verkligen är olämpligt enligt räddningstjänsten. det är väl inte så stora mängder brandbart material men det kan bli kraftigt anser vi. undra hur stämningen är där. lite kyligt på båt branschen på sköfartsverket. säljas.

andra hands markanden sliter ju lite hårt och priserna har skunkit. nybörgare kan ta in ett steg. ökande och vi kommer åter vänta hit i vår nästa sänning!!!

växsö kommun är den tionde bästa att bo i.
den 35årigeman som hovmantopr 2009 döps nu till grop misshandel, olaga tvång och olaga hot. kvinnans målsägande biträde: jag har inte haft möjlighet till de så tycker jag spontant att det verkar något billigt. att han kommer undan för lätt helt enkelt, det är ett för lågt straff.

domen blev fängelse för 1,7 miljoner kr för en iodrottsförening i kalmar läm. utan att någon märkte det.

klippa ut bilen vid en olycka. fler borde ha ett sånt märke. delas ut bland annat i växsö kommun som är den tionde bästa att bo i. mannen döptes för 18 års fängelse.

det börjar dra ihop sigt ill studenten igen. ett firande osm kan bli ett mycket konstsam historia.. intervju: 3000 kanske? 2000 kanske? klänningen kostade 3000? många tusenlappar läggs på kläder, vi ssa fall upp till 6000 kr. det finns pengar att spara. så kan det alltså var.

åp återseende

Spana också in:

tack så mycket men undrar fortfarande var min morgontining ´tog vägen??? har I ALLA ÅR fått tidningen klockan 5 på morgonen med idag så har jag inte fått den alls?? dessutom är det HUNDAR som har bajsat på gräsplanen här och dom gör nedskärningar i skola vård o omsorj.

tack för mig bara undrar VEM som bestämer och VEM som är ansvarig för detta?????
langstingen är sämst i landet på hitta organ dontainer tillhör dem säsmta att identiefera i under 2010 det blir vanligare att tjejer missthandlar amndra tjejer det visar mellan 15 och 17 år som misshandlar varadnra med ord och slag, boxar, många går på en. från växjsö som är den 10e bästa kunnunen att bo i. tjejer börjar bråka i sociala media, i facebbook, sen bestämmer man, ah vid lekplatsen kommer vi och träffar, man vet inte vad man kan göra. antallet anmälda har sket en liten ökkning.

om även skolerna kan läggas ner
skol nerlänningen är ett direckt hot mot nerläggningen då ska vi bege oss till framtiden med blommer och bi i jungbyholm som är mycket spännande utvekcling att höja biolnadern skören utan energi som är ju jätte intressant att sammarbeta mellan en bi odlare och en rasp ordlare. så att miljontals flitija biin har honung ska pollennera.
gommoornon
nu i dagarna som kommer ännu ett kraft värmevcärk på tors vik tvjugohundra FJORTAN
80% om bbygget godkänns i växsjö som ju är denn tionde bästa kommunen att bo i. som en en med modelldrömmar strjöps till döds och får ett livstidsstraff av avsikt att ha en sex lek som gick fel

snart börjar sommar jobb och flera kommer skada sig. ska titta närmre på det av förlorad kontroll över maskinen och verktyg, lyft fall olycker. det kommer kontroll i sommar på 800 platser av oanmälda besök som tittar på arbetsgivarn. undersöka risker som finns i den, titta på om arbetsgivaren har en rutiner för att introducera på ett bra sätt.

sen 2006 har lanstinget kostat ca 1,6 miljoner kr att slarva med dröjsmål som inte betalas i tid

lansskrona vann matchen med två noll
man skottskadat motivet fortfarande ett fråge teken
polisen vert fort farande inte motivet men han har fått livshotande skader det var på riksvägen cykelvägen somhan var skottskadat. han är känd från polisen i mindre förseelser. vad som kan ligga backom jobber vi förutsättningslös, kartlägger bak rund, närvarande, närstående. polisen har inte grippit någon, det är avspärrat. dom fick åka på bilvägen. intervju: obehangligt!!! det händer på andra ställe men inte här.
vi är intresserade att komma från kl 22:00 gårdagen fram till mid natt i aktull väg ändra från gisslaved

framtiden osäcker nu ska lönnerna sänkas


två personer började bråka med oklara skader den andra är misshandlad

ett inspelat meddelande ringde upp en vän och rättegången hålls om två veckor

efter en tids konflikt för ren hållningen i kalmar län fick han två års löner och en bok
avgångsverderlaget i högsta chefen reagerade på tidgningen, det är väl naturligt. så vi får veta gången på det hela och blir inkopplade, fick konkakt med styrelsen men inte med ersättarna. jag vet inte vad som är rätt. hans ledarstil ogillades av kommunalens ledare som vänt som vi dit till facket men en dansk ledarstil

framtiden från speedway lagen ser mörkt ut från löner ska dom dra pengar och det kan bli tomt om det inte sker någon förändring så nu kommer ett drastiskt förslag, klubbar har stora problem med ekonomi
det går runt men det är så det skriker så att säga. det säger svanska rotorförbundet svedmo. när det väl komme ett förslag natrulrigtvis så ställer vi oss positivt till det dikret för att rädda sporten för det har vi mest glädje av, vi vill ha med alla lagen. vi berättar ove ska uppröra att betala en del av förarna.

fräs klipparna.

industiri progamen har får få sökare och dett amåste lyckas mer i 32 elever som sökte i förstahandsval.