Forumet - rehab övningar

rehab övningar

324 0 9
Hejsan allihopa!Alltså jag har fått rehab övningar av en sjukgymnast pga mitt knä har gått ur led. I dessa övningar ingår benspark och benpress och problemet är att jag har ingen jävla aning hur man använder dessa. Han visade lite snabbt men hängde inte med riktigt. Kommer ju se ut som en idiot när jag ska försöka byta vikter och kommer säkert göra fel bland alla vältränade människor på gymmet. Har typ ångest men vet att jag måste göra detta :(edit; försökte få med min storebror som är van gymmare för vägledning men han vägrade :/
Det löser sig. Kommer ihåg när jag gymma för första gången, var bara 13 o nervös för att ja skulle gö bort mig. Tog bara 10 min o så försvann det. 

De står på maskinerna hur du använder dem o de är gjorde för att till o med nybörjare ska förstå. Vikterna är också enkla att byta. 

Och som ovan säger, de flesta gillar nog att hjälpa till. Hade jag gjort i alla fall.

Spana också in:


hönzgoggel: Brukade gymma rätt mycket och hade aldrig problem med att hjälpa någon. De flesta andra där jag tränade var hjälpsamma ifall man frågade på ett schysst sätt.

Finns också mängder med videos på youtube ifall du vill få ett hum om hur det fungerar innan du faktiskt går dit.
Alltså vet ju hur man gör själva övningen, men är fett osäker på hur man tar ut/sätter in vikter plus hur man ställer in osv så att den är klar att använda.edit; låter säkert totalt efterbliven men är somsagt sjukt ny och okunnig haha.