Forumet - Reinfeldt: Sverige tar emot för många asylsökare

Reinfeldt: Sverige tar emot för många asylsökare

183 0 7
​Originalartikel (Finska)

Drygt två månader innan valet säger sig statsminister Fredrik Reinfeldt vara starkt kritisk till den svenska invandringspolitiken:
- Sverige tar emot fler asylsökande än USA och EU tillsammans. Det är inte en balanserad politik, säger han i finsk media, och konstaterar att Sverige har mycket att lära av Finland.

Enligt Reinfeldt är Sverige för släpphänt när det gäller att återsända asylsökande som fått avslagsbeslut, skriver Verkkouutiset enligt en översättning av ​Merit Wager

Kommer svensk media att bli galna och få spel nu? Hur mycket smutskastning kommer Fredrik få för det här?

Spana också in:

Alla dessa "flyktingar" borde tas emot av Saudi Arabien som verkar leva i ekonomisk överflöd med alla sina skrytbyggen! Deras värderingar passar mycket bättre där och då slipper dem att göra livet surt för oss svenskar! Det är inte en human plikt att förstöra detta vackra land genom att slussa hit halva världen!

Etablissemangets politik är i grunden känslobaserad verklighetsfrånvaro.
Det är ju skamligt att man ska behöva gå till utländsk media för att få reda på vad våran statsminister tycker om en otroligt viktig politisk fråga.

Reinfeldt och hans allians har ju suttit i regeringsställ i 4 år nu. Om nu Reinfeldt tyckt att vi tagit in för många asylinvandrare skulle han gjort något åt saken för länge sedan. Men det har han inte, istället har den bara ökat. Han har dessutom under sina 4 år vid makten uttalat någon som helst kritik mot massinvandringen.

Nej Reinfeldt din lilla polerade discokula, man måste vara idiot för att gå på din fint.