Aviseringar
Rensa alla

Reinfeldts Almedalstal!


Ämnesstartare

I min bitterhet över att UM totalt verkar ha släppt sin politiska inriktning (Skäms ta mej fan![censur]) så skapar jag en tråd om Reinfeldts Almedalstal som hölls igår.

Talet hittar ni här.

Så, vad tycker ni? Rätt eller fel? Bra eller dåligt?

Snajdade själv ihop en "analys"([ops]) på min blogg också.


   
Citera
Ämnesetiketter

Jimmie Åkesson kommenterar Reinfeldts tal.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sheriffen:

Jimmie Åkesson kommenterar Reinfeldts tal.

Av någon anledning kändes Åkesson smått malplacerad i sin kommentar[shake]


   
SvaraCitera

Jag röstar till att Reinfeldt och Mona Sahlin flyttar till Rosengård (alternativt Rinkeby) så att de får uppleva frukten av sin politik.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Arazoid:

Jag röstar till att Reinfeldt och Mona Sahlin flyttar till Rosengård (alternativt Rinkeby) så att de får uppleva frukten av sin politik

Verklighetsuppfattningen hos toppolikerna är helt obefintlig, så det skulle behövas. Dock är du ND'are[tard] Jag kan förstå att du är det, men Sverige som land skulle inte gynnas av det... Vissa personer har fått en snäv uppfattning av invandrare pga polikernas idioti, massinvadring av folk från krigsdrabbade länder, majoriteten av dessa är också outbildade. Om invandringen var på akademiker, från indien osv osv så skulle du antagligen inte varit ND,are.


   
SvaraCitera

PinkFloyd:

Om invandringen var på akademiker

mm dom brukar vi ju kunna ge schyssta taxigig till [wink][cool]


   
SvaraCitera

En stor del av den finska befolkningen är väl medvetna om just Rosengård och ser på det som ett skräckexempel på vad massinvandring innebär. Sverige som ett statuerat exempel på det altså. Finland har en mindre mängd (inte mindre problematisk dock) invandrare av främst Somalier, och intaget varje år är mycket lägre(6 tusen om året jämfört med 90-100 tusen här i Sverige.).

Bara för att upplysa lite.


   
SvaraCitera