Forumet - Reklamutdelning?

Reklamutdelning?

16403 0 79
Jo det var ju så att jag tänkte börja me reklamutdelning när sommaren kommer. e 14 år, fyller 15 i vinter:)
Jag undrar, vilket företag ska man dela ut för? Jag har hittat S-post och SDR (svensk direktreklam) Jag vet inte vilken som e bäst.

På s-post har jag hört att man tjänar mer, men på SDR delar man ut på helger.

HJÄLP MIG!
dela inte ut reklam.. du får ett berg av tidningar som ska delas ut.. berget är ibland högre än dig själv.. och hur mycke får du? mellan 100-300 per gång.. jag gjorde det i kanske 4 månader.. sen sluta de me att ja dumpa skiten i ett skogsparti.. jag ångrar det inte det minsta, förutom att jag inte gjorde det tidigare.. jag fick ju sparken efter ett tag men jag blev bara glad... jävla skitföretag som utnyttjar barn..

Spana också in:

börja me att sälja aftonbladet istället du känar mkt mer på d... jag säjler aftonbladet å för mej tar d 1 timme varje lörda å sönda tjänar typ mellan 1200-1600 varje månad... så d e mkt bätter än att dela ut rekam, å reklamen måste du ju sortera oxå å d behöver du int me aftonbladet :)
nej du får ett visst antal tidningar å ett specielt område som man ska sälja på å sen går man runt å knackar dörr å frågar om folk vill köpa...du kan ringa till aftonbladet å fråga vad det finns för lediga områden att sälja på i sthlm... tel numret är 0200-21 99 95
jag säljer ca 30-40 tidningar, å för varje tidning man säljer får man 1.62kr å för varje bilaga 1.03kr så man tjänar int så mkt på själva tidningarna utan d man tjänar på e dricksen som man får av dom som köper. tidningen kostar ju oftast 8kr å då brukar man få dom två kronorna som blir över av tian.
Reklamutdelning och tidningsförsäljning är dåligt som fan, jag har gjort båda. MEN tidningsförsäljningen får du hyffsat betalt för så välj det om du ska välja. I början när du börjar sälja tidningar så går det trögt men när du fått fasta kunder så går det ganska snabbt. Både Expressen och Aftonbladet går att sälja, om du nu kan gå med på att sälja skittidningarna.

Delar du ut reklam är det bara en jävla massa skit som väger åt helvete för mycket och så får du knappt ett piss för det.
det beror helt på hur stort distrikt du får att dela ut på och hur mkt det är att dela utsamt hur mkt reklamen väger o.s.v. Jag delar ut för SDR och det tar ca. 1-1.5 timmar att dela ut och kanske någon timme att blada och då får jag mellan 70 och 100 kr. per vecka. visst är det kämpigt ibland men när man kan distriktet går det fort.

//Ronja
Jobbade också med svensk direkt reklam när jag var yngre. Jobbade i 1år typ.
Jag vet ente om de fortfarande kör med bonusskit? jag fick en massa chocklad och muggar lite då och då :).
Man orkar de första månaderna, sen börjar man slänga skiten i containar, sen ringer dom till en och säger att vissa människor ente fått sin reklam. :) .