Forumet - Rekommendation på cigaretter

Rekommendation på cigaretter

1671 1 18

Spana också in:

Inga cigaretter är goda i början. Alla click som hade smaker som blåbär, päron eller tropisk är ju borttagna. Ska du börja röka rekommenderar jag vape istället. Finns ALLA smaker till det en kan tänka sig, allt från frukter till lussekatter, skumtomte till mojito. Vape är mycket godare, billigare i längden och du kan välja att röka med eller utan nikotin, det innehåller bara 3 ämnen (plus nikotin om man väljer det) som inte är farligt. Medan cigg innehåller över 8000 kemiska ämnen och ökar chanserna till cancer, blodpropp, problem med lungorna, försämrar ditt immunförsvar, luktar sjukt äckligt från kläder, munnen och huden. Välj smart.

vincebruh:
no way att de är borta? :O
Ja. De togs bort med anledning till att inte locka nya rökare. Vad jag vet fick de som fanns i butik säljas ut. Då försvann alla cigg med mentol och smaksatta. Nu finns det mentol cigaretter igen men det är utan klicken så en kan inte välja om en vill ha med mentol eller utan som innan. Sen att de fortfarande sälj på vissa ställen tvivlar jag inte om. Men i allmänhet ska de vara borttagna så vitt jag vet.
Alla cigaretter smakar INTE likadant. Dem som jag har rökt mest av är Marlboro, och den är lagom tycker jag. Den starkaste enligt mig är John Silver. 
Om du vill börja röka, så bör du kolla upp hur svag/starkt det är. (Man kollar hur mycket mg det är i varje, det står på paketet/kan även hittas på företagets sida.) 

Om du vill röka för rökens skull och inte för effekten man får av nikotinet, skaffa nikotinfri vape.