Forumet - Rekordmånga förstagångsväljare i år

Rekordmånga förstagångsväljare i år

423 0 77

Spana också in:

i slutändan ljuger ändå alla politiker för att få sin röst hörd. Oavsett om du finner ett parti du vill rösta på eller ej, genom att inte rösta alls accepterar du hur det går i valet. Om du iallafall röstar, så vet du att du försökte få till en förändring.

Vet heller inte vilka jag ska rösta på...
Jag vill bara ha en normal värld, ett normalt samhälle, men inte ens det kan politiker lyckas med.
Sming:

SD:20%[n]
Blankt:80%[y]


Varför?

KochamCie:

Fyller 18 elva dagar efter valet </3 [cry]


köttfärssås:

missar precix [cry]


Vad orättvist [sad][love]

Vattuman:

Oavsett om du finner ett parti du vill rösta på eller ej, genom att inte rösta alls accepterar du hur det går i valet. Om du iallafall röstar, så vet du att du försökte få till en förändring


Ja så tänker jag också..

Vattuman:

Jag vill bara ha en normal värld, ett normalt samhälle, men inte ens det kan politiker lyckas med.


[love]

dazed_and_confused:

Vill inte se en regering ledd av herr Åkesson


Varför inte?
daisy:

Varför?


Jag är ingen konservatist, men i avsaknad på ett realistiskt vänsteraltenativ är SD det riksdagsparti som står mig närmast. jag kan bara för egen del hoppas på att SD sätter invandringen på dagordningen för att sporra fram nya invandringsnegativa vänsteraltenativ.

men det absolut troligaste är att jag röstar blankt.
Jag räknas väl som förstagångsväljare, även om jag iofs röstade i EU-valet förra året. Jag ska rösta på Vänsterpartiet till riksdagen och Socialistiska Partiet till kommunfullmäktige. V för att de är det närmaste ett arbetarparti vi har som har någon reell chans att påverka, SP för att V i Lund har gått borgarnas ärenden under en längre tid och har gjort så många idiotiska saker samt fördömt den utomparlamentariska vänstern när vi har försökt städa upp efter politikernas misslyckanden. Sen har jag även vänner i SP Lund som jag hellre backar än ett gäng idioter som är långt längre högerut på lokalplan än vad V är i riksdagen. På riksdagsnivån har ju V faktiskt en hel del progressiva förslag som t.ex. gratis kollektivtrafik och 6 timmars arbetsdag utan att vara total fuckups på samma sätt, så där kan jag lättare stödja dem även om jag fortfarande har väldigt mycket issues med deras politik.

Sming:

Blankt:80%[y]


Tycker du ska ta den så du slipper skämmas inför dina barn och barnbarn om du (mot alla förmodan) någon skulle få sådana.
Sming:

text


Okej.

Bara Ta Allt:

Jag ska rösta på Vänsterpartiet till riksdagen


Har också tänkt på Vänsterpartiet, av det lilla jag vet om partierna så verkar den vara bäst. Men har inte bestämt mig.

Bara Ta Allt:

Tycker du ska ta den så du slipper skämmas inför dina barn och barnbarn om du (mot alla förmodan) någon skulle få sådana.


Varför ska han skämmas? Det enda pinsamma är att låta sig påverkas av andra och inte stå för sina åsikter.