Forumet - Relation med 15 årig flicka?

Relation med 15 årig flicka?

576 0 23
Hej allihopa. Jag har svårt att formulera mig på ett bra sett men jag tänkte åtminstone göra ett tappert och ädelt försök. Så då sätter jag väl igång.

Det började ungefär såhär att en nära vän till mig ringde till mig och frågade mig om jag ville hänga med på en filmkväll tillsammans med några vänner hemma hos honom. Jag svarade självklart ja. Kvällen slutade med att jag satt tillsammans med ett härligt gäng vänner som hade allmänt roligt. Men det själva ''problemet'' var att jag fastnade extra för en tjej som jag aldrig någonsin sett. Och under själva filmen så hade jag svårt för att undvika att slänga en blick på henne. Och det blev inte heller bättre för att hon kollade på mig, hon blev genast generad. Men det var inte mer med det, sen splittrades vi vid buss stationen.

Två nätter efter filmkvällen så tog hon kontakt med mig via datorn, hur hon hade fått reda på min Facebook har jag ingen aning om, säkert någon av dom som var där. Vi började konversera, vi bytte även mobilnummer. Hon ringde och tog initiativet att vi skulle göra något ''som vänner''. Vi drog ut på stan en dag och fikade. Sen efter de har vi gjort en hel del andra typer av aktiviteter (INTE sex). - Nu känns det som att vi ''gränsar'' mellan ett förhållande och vänskap.

Men nu kommer det ett ''problem'', hon är två och ett halvt år yngre än mig själv. Och de gör så att jag har fått dåligt samvete över situationen. Jag är 17 och hon ska fylla 15. Jag menar, jag har en syster som är lika gammal som henne. Och min ungdomskrets är inte i hennes ålder. Trots hennes ålder så känns hon mer ''mogen'' jämfört med andra i hennes ålder, hon ser även äldre ut. Nu har jag borrat ner huvudet i kudden och inte kunnat sova så varför inte ''skriva av sig''..

Så vad tycker du att jag borde göra? [confused]

- Jag är ytters tacksam för seriösa svar. [love][smile]

Spana också in:

kebu12:

Äsch då kör på. Jag själv är 47 och har haft många trevliga stunder med 15 åriga tjejer. Åldern är bara ett problem om man gör den till det[smile]


haha [bigsmile]

Nejmen allvarligt, jag tycker inte det är något fel med det i alla fall [smile] Bara att prova. Funkar det inte, så funkar det inte, men då slipper du i alla fall gå runt och undra [smile] 14 och 16 kan bli lite knas, men 15 och 17 förstår jag knappt varför du tvekar över [cute]
Det är ju ingenting att oroa sig över. Kör på!

Tänk dock på att du teoretiskt sett kan dömas om du har sex med henne innan hon dingat 15, men tror risken är väldigt liten även om någon skulle anmäla och det skulle gå upp i domstol.

Min flickvän är yngre än min lillebror. Det skiljer 6 år mellan mig och min flicka, och det funkar bra. Ålder är inte allt. Mina föräldrar var 14 och 23 när de träffades, och de är ihop ännu.
_MrBig_:

Tänk på att en tjej ligger 2-3 år före en kille i mognad så är nog du som är yngst


De där var nyheter för mig, lät iallafall rimligt. [bigsmile]

kennyman:

men 15 och 17 förstår jag knappt varför du tvekar över


Du har säkert rätt, kanske bara var jag som tvekar i onödan. [wink]