Forumet - Relationspoll

Relationspoll

2305 1 86
Image

Din flickvän/pojkvän berättar att hen i vuxen ålder genomgått en könsoperation för att tillhöra det kön hen nu tillhör. Vad gör du?

Spana också in:

isola:

Stannar hos (tjej) (Du röstade på detta alternativ)


antar jag

svårt att överhuvudtaget sätta sig in i denna situation

men såg på filip och fredrik, en man och en kvinna som var tillsammans och mannen började såsmåninom klä sig i kvinnokläder och bli kvinna

ändå stannade kvinnan, pga den djupa kärleken hon kände

det tyckte jag var väldigt vackert

sedan dumpade de mannens pungkulor i vattnet över ett glas champange i slutet, men den delen kan vi skippa [crazy]
Lounge:

sedan dumpade de mannens pungkulor i vattnet över ett glas champange i slutet, men den delen kan vi skippa [crazy]


[bigsmile]

MusPlupp:

Om man redan är ett par ändras ju inget [tard]


Men du kanske ser på henne annorlunda efter det avslöjandet.

Lounge:

vet vad du röstade, mööp


har inte röstat än, mööööp
Jag tror nog jag hade gjort slut. Hela grejen att veta att min tjej varit en kille förut skulle nog vara obehagligt. Och att sedan dölja en sådan sak från mig skulle få mig att börja undra vad mer som undanhålls. Ärlighet är viktigt. Hade jag fått veta detta innan man blev tillsammans och ändå blivit kär i personen hade jag iallafall vetat att jag älskar personen för det den är.

Jag brukar t ex i ett förhållande dela med mig om att jag är bipolär och har ADHD så att personen inte får en chock. För det är jag. Jag är känslig och har vissa problem (som jag kan hantera ofc), men ska jag vara i en relation med en person tycker jag att det är bra att kunna öppna upp sig inom en sådan sak. Det visar iallafall att man litar på varandra.

Men man vet aldrig. Kanske hade stannat kvar. Det beror självklart på hur kär man är, hur personen är, om det är en partner man vill gifta sig med - hur påverkar det hela grejen med att få barn och liknande (osv)?