Forumet - Relationstatus GIFT på facebook.

Relationstatus GIFT på facebook.

607 0 53
Elliee:

Om en kille är "gift" med en tjej på facebook, men de skriver knappt till varandra eller gillar varandras statusar m.m. Hur tolkar ni det? Som ett förhållande eller bara bästa vänner?


Om de knappt skriver med varandra låter det mer som ett förhållande (speciellt ett giftermål) än vänskap.[party]

Dold text: Nä, men är nog mest skämtsamt. Best friends säkert.

Spana också in:

Roll on:

Men visst, det kan betyda vad som helst. Fråga?


Jo, skulle ha gjort det om det inte skulle kännas väldigt väldigt pinsamt. Vi träffades på en fest och snackade osv. Sen blev vi vänner på face. Min polare hookade upp med hans polare och började sedan skriva till honom på fyllan att jag var tänd på snubben.
Känns lite pinsamt att fråga efter det som hände...
timeisrunningout:

"Gift" känns väl inte så seriöst. Då skulle du nog veta det också. För jag förmodar att du gillar en kille och är osäker på vad hans relation till tjejen är?


Gillar och gillar.. Inte direkt men vi har snackat lite och han är sjukt gullig kille. Och som sagt så har min polare skrivit lite saker till hans polare om mig.. Så det känns lite konstigt att han är gift med en tjej på face.
timeisrunningout:

Varför frågar du inte killen själv?


Hm, känns konstigt. Då vi bara har träffats en gång och så har han bara hört att jag är tänd på honom. Om jag frågar så kommer han uppfatta det som om det är sant.. Hehe, och det känns inte rätt.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Slumpartad:

Du får väl fråga någon i de personernas närhet?


Jo men hans polare är som små kärringar som sitter, dricker te och skvallrar om senaste. De kommer berätta till honom direkt! Som sagt min polare smsade hans polare och skrev att jag var tänd på honom. Han fick reda på det direkt..