Forumet - Religiöst mirakel - Den helige yogin Prahlad Jani har inte ätit eller druckit på 74 år...

Religiöst mirakel - Den helige yogin Prahlad Jani har inte ätit eller druckit på 74 år...

929 0 36
.

YOGIN PRAHLAD JANI, 74 ÅR UTAN MAT ELLER DRYCK !!!

ÄNNU ETT BAKSLAG FÖR VETENSKAPEN...


http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten

[y]

Den helige indiske yogin, vid namn Prahlad Jani, 82, har inte ätit eller druckit något under sina senaste 74 år, efter det att han som 8-åring välsignades av Gudinnan Amba, dvs Durga, Herren Shivas gemål.

Vetenskapliga studier kring mannens fastande dokumenteras just nu på ett medicinskt institut i ett sjukhus i Ahmedabad, Indien, sedan den 22 april, där han genomgår välkontrollerade tester och observeras av ett team på 35 läkare och experter under sammanlagt 15-20 dagar:

VIDEO:

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.1970387/han-har-inte-atit-mat---pa-over...
[y]

ARTIKLAR:

http://www.expressen.se/halsa/1.1970271/han-har-inte-atit-eller-druckit-pa-70-ar

http://www.dailytelegraph.com.au/news/wacky/indian-yogi-prahlad-jani-claims-hes-...

http://chiru.in/2010/04/28/prahlad-jani-breaks-a-record-no-food-water-for-74-yea...

http://www.amazingabilities.com/amaze5a.html

[y]

Välkontrollerade studier, rapporterar BBC, gjordes på denna heliga man redan 2003, då 35 läkare höll honom under strikt observation i 10 dygn, utan att han åt eller drack så mycket som en droppe:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/3236118.stm

Discovery Channel uppmärksammade miraklet Prahlad Jani redan då 2003:

VIDEO:
Grymt intressant biografi över denna heliga lufterian Prahlad Jani:
[y]

Även den katolske mystikern och stigmatikern Therese Neumann, 1898-1962, levde utan att äta eller dricka, inte en droppe vatten under sina 36 sista år:

http://en.wikipedia.org/wiki/Therese_Neumann

[y]

Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens* boning (Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst)....Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna
.

Spana också in:

Dödsguden:

Den helige indiske yogin, vid namn Prahlad Jani, 82, har inte ätit eller druckit något under sina senaste 74 år, efter det att han som 8-åring välsignades av Gudinnan Amba, dvs Durga, Herren Shivas gemål.


Jag är ledsen, fram tills att du bevisar kopplingen mellan gudarna och hans abnorma kropp är det där ett antagande. Att en person lever utan mat och dryck bevisar inte omnipotens (och allt annat vansinnigt som ingår i idén med gudar).
Intressant; definitivt. Men till forskarnas resultat av studien presenteras så förhåller jag mig skeptisk.

Sedan, som andra uttryckt; det är inte nödvändigtvis p.g.a. att han blivit välsignad av en gudinna. Han kan ha en unik metabolism.

Det finns mängder av saker som vid första anblick kan tyckas fantastiska och mirakulösa; som senare visar sig vara helt naturliga.
Dödsguden:

ÄNNU ETT BAKSLAG FÖR VETENSKAPEN...


Hur menar du då? Vetenskapen upptäcker massa skumma saker dagligen, det mesta får så småningom en helt naturlig förklaring, troligen även detta.

Och vilka andra bakslag pratar du om? Det där om valarna tror jag inte en sekund på förens du kan plocka fram en profesionell neutral naturvetenskaplig källa som stödjer ditt påstående. Inga påståenden från religösa pseudo-vetenskapsmän som arbetar som programerare eller truckförare på ett lager godtas som "bevis", forskningsrapporter och fakta tack.

På ett personligt plan har jag lite svårt att få grepp om din tro? Tillhör du Hare Krishna? Och i så fall varför pratar du ofta om kristen tro?
Dödsguden:

Du har din fulla rätt att tro på vad du vill...vi har ju skänkts vår Gudagivna fria vilja...


Ska vi ta den här diskussionen igen, för övrigt? Kan vi påvisa den s.k. fria viljan, utan att ta till en Gud för att förklara dess uppkomst? Och går det att bevisa att Gud finns?

Nej, är svaret på båda frågorna. Och om vi utgår ifrån att booleansk logik är korrekt, vilket de flesta håller med om att den är, så ska vi inte heller anta det.