Forumet - Religionen "Zanyarism" är härmed grundad - Anhängare sökes.

Religionen "Zanyarism" är härmed grundad - Anhängare sökes.

1298 0 278
Jag och mina två kollegor Joel och Per-Markus har nu satt oss ner och fulländat det projekt som alla har tänkt på, men som ingen vågat försöka sig på.

Religionen har en enda gud, och det är Darin Zanyar.
Ni kanske känner igen honom som andraplatstagare i Idol - Sverige.
Uppenbarligen var det något fel på rösterna, för ingen kan ju möjligen ha röstat på den svenska föredettingen med afrikan-lockar framför Darin - Odödlig beskyddare över kärlek.

En tämligen komprimerad bibel kommer snart att släppas till ert förfogande.
Men grundregler i denna religion är att kärlek är det viktigaste, och att kärlekens enda sanna outlet är musik, t.ex såna kärleksklassiker som Why does it rain och Who's that girl.
Tidlösa klassiker utan några som helst möjligheter till att bli för gamla för att njuta av.Vid intresse av seminarie eller txt. dokument med propaganda; PM'a då mig, Stronghold eller Compton Gangztah.
Eller varför inte citera oss här, i tråden?

"Evil fear the hand of the forsaken love, Darin Zanyar"

Gå i Kärlek - Broder Jonathan (Zanyar kyrkan Göteborg)

Image

Spana också in:

JrL Återkomsten:

Finner du våra budskap lämpande din vardag så säg gärna till, vi tar emot dig med öppna armar.


stämmer in något alldeles förträffligt i min vardag!
det är som om jag har funnit den saknade biten i mitt annars så underbara liv. nu är tomrummet i hjärtat fyllt utav lycka igen.
JrL Återkomsten:

Vad fint sagt, det känns som att du hade passat in alldeles utmärkt bland oss enkla romantiker [love]


mycket möjligt att jag hade passat in bland alla dessa hopplösa romantiker. det är dock ett livsavgörande beslut att konvertera till en ny religion, så jag lämnar mitt öde i Guds händer, vem/vad han än är!
berlin:

mycket möjligt att jag hade passat in bland alla dessa hopplösa romantiker. det är dock ett livsavgörande beslut att konvertera till en ny religion, så jag lämnar mitt öde i Guds händer, vem/vad han än är!


Det kan vara vem som helst, Zanyarism tilltalar alla hopplösa älskande.
Men Darin är en perfekt ikon, ideologi och ideal för alla som känner att kärlek är det viktigaste du kan vara hängiven till.
Att hitta nån att ge sitt hjärta till, det är allt vi vill, åt alla, åt världen, det enda som egentligen har betydelse i vårt vackra universum.
Men du ska veta att oavsett vilken gud du bad till eller gav din tro, så hade vi på Zanyar Kyrkan alltid välkomnat dig med en ros och varma ord.

Gå i kärlek - Broder Jonathan (Zanyar Kyrkan Göteborg)