Forumet - Ren och skär rasism!

Ren och skär rasism!

646 0 17
Saxat från http://politisktinkorrekt.info/2010/10/21/statsbidrag-till-etniska-organisatione... .

Statsbidrag till etniska organisationer – endast för icke-svenskar
SEGREGATIONSPOLITIK

Ungdomsstyrelsen ger årligen åtskilliga miljoner i bidrag till etniska organisationer vars verksamhet ska främja språk, kultur, identitet och delaktighet i samhället. Den enda etniska grupp i Sverige som inte får ansöka om bidraget är svenskar. För att en organisation ska vara en etnisk organisation måste en majoritet av medlemmarna ha utländsk bakgrund.

Från Ungdomsstyrelsens faktablad om bidrag till organisationer bildade på etnisk grund.

Förutom kravet på att en etnisk organisation inte får vara svensk ska organisationen ha lokalföreningar eller verksamhet i flera län och ha minst 1 000 medlemmar. Verksamheten ska ha funnits i minst två år. Nyare eller mindre organisationer kan få etableringsbidrag för att uppnå dessa mål. För att söka etableringsbidrag krävs bara 200 medlemmar och tre lokalföreningar.

Ungdomsstyrelsen redovisar ett 50-tal organisationer bildade på etnisk grund som fått statsbidrag 2010. De organisationer som beviljats mest bidrag är:

Syrianska Riksförbundet 860 547 kr
Bosnisk-Hercegovinska Riksförbundet i Sverige 734 857 kr
Irakiska Riksförbundet i Sverige 720 705 kr
Turkiska Riksförbundet 672 257 kr
Serbiska Riksförbundet 633 655 kr

Statsbidra​​g till etniska organisationer för verksamhetsåret 2010

Frågan som kvarstår dock för mig fortfarande är vart dessa skattepengar till? Varför ska vi peka ut en grupp människor som en "etnisk grupp" som står utanför samhället och måste ha bidrag på sisådär mellan 200 000 - 850 000 riksdaler? Detta är ren och skär rasism mot vi Svenskar. Eller har jag fel?

Exempel skulle kunna vara (som det verkar, då jag precis läst det här och blev så förtvivlad att jag knappt vill veta vad pengarna går till) att en fotbolls-förening, vilken som helst inte skulle kunna få köpa in bollar för 500 kronor medan en "ETNISK GRUPP SOM STÅR UTANFÖR SAMHÄLLET" kan köpa in bollar, skor, tröjor och hela jävla kittet för dessa pengar för det är ju så det går till.

Fy fan för dagens samhälle.

http://politisktinkorrekt.info
http://friatider.se/
http://www.motvarnet.nu/
http://frianyheter.wordpress.com/

För de som vill slippa gammelmedia som Aftonlögnen eller Sydhoran.

Räknas det som reklam så är det inte alls meningen utan att fler ska veta om att nyhetssidor utan censur, hat och förakt mot demokratin faktiskt existerar för det vi lever idag är inte en demokrati utan en demokratur ...
Hittar du något nationalsocialistiskt innehåll på dessa sidor så ger jag dig en guldmedalj. För övrigt vad är det för kulturellt utbyte du yrar om?

Vad gör etniska organisationer?
Läs om vad andra etniska organisationer gör för pengarna.


En väg in i det svenska samhället
Språk, dans men framför allt delaktighet och vägar in i det svenska samhället. Det arbetar Sudanesiska Riksförbundet i Sverige med. Det är ett förbund som stadigt växer och som har lyckats locka till sig många av de sudaneser som bor i Sverige.


Behöver dem verkligen 280 000 riksdaler till detta? Vägen in till samhället är väll att inte känna sig utanför och delta i någon ETNISK ORGANISATION utan skaffa sig ett jobb och bli en del av samhället?

Spana också in:

Det är så lustigt. När armviftarhögern gör uttalanden om att vissa etniska grupper bör särbehandlas negativt är de jäääävligt noga med "vi är inte rasisteeeer!!!! bara patrioteeeer!!!!11" men när dessa grupper särbehandlas positivt så tar det två sekunder innan de skriker "rasism".

Det är lite samma typ av folk som tycker att självförsvarsgrupper för tjejer är så otroooligt mansdiskriminerande.
Marriele:

För övrigt vad är det för kulturellt utbyte du yrar om?


Det som uppstår när människor från främmande kulturer tar del av den svenska och vice versa.

Marriele:

Behöver dem verkligen 280 000 riksdaler till detta? Vägen in till samhället är väll att inte känna sig utanför och delta i någon ETNISK ORGANISATION och skaffa sig ett jobb och bli en del av samhället?


I sudanesiska riksförbundets fall är det 230 kronor per person, för att främja språkinlärning, delaktighet och sammanhållning. Är väl en värd investering för att få människor att gå ihop och samarbeta?

Gnäll gnäll gnäll, hur mycket pengar eller arbete bidrar du med själv till samhället?
Rolig detalj i statsbidragen jag påvisade till är att det mestadels är länder från Öst. Undras vad dem skulle säga om man samlade ihop alla människor från ... Frankrike! Det hade säkerligen inte gått igenom men så fungerar ju också smygrasismens i hycklarens och demokraturens namn.

Och hur kan man veta min personliga ställning i politiken? Jag har inte alls nämnt någon om den, även om dessa sidor är väldigt stödjande för SD. Jag tänker inte nämna min politiska åsikt utan jag tycker att demokratur är helt jävla fel nu när vi också bor i ett "demokratiskt" land.

Och du kallar mig rasist när detta är rasism mot oss Svenskar eftersom den här styrelsen verkar vilja spä på klyftan mellan invandrare.

Skulle jag vara rasist skulle jag förmodligen inte ha utländska kompisar och uppskatta andras kulturer men ja, det är ju så i dagens samhälle att man lever i hycklarens namn. Ni som vill stödja ETNISKA ORGANISATIONER och sätta ut en grupp folk med etnisk härkomst i en liten lokal och prata om hur bra dem egentligen har det i deras hemland så visst men jag vill gärna se att dessa blir en del av samhället så man ej behöver kalla dem invandrare för det är just det som är problemet idag.
Marriele:

OCH VILKET JÄVLA SATANS LIV DET BLEV NÄR VI BETALADE ... var det en eller tre svenska kronor per skalle för kronprinsessans bröllop? Vilket sker ungefär ... kanske en gång per 50 år?


Skillnaden är väl kanske att kungahuset redan drar in miljontals kronor varje år och lever gott på arbetarklassens arbete, medan dessa människor ofta ligger på samhällets botten och pga just de språkproblem och dylikt som dessa organisationer försöker åtgärda, inte kan höja sig.

Jag ger mer än gärna en tjuga till en hemlös gatumusikant, inte lika gärna till något rikt borgarsvin som investerar den i vapenfabriker.
Sen att det finns massa bidrag att få för olika föreningar som är svenska nämner du inte?

Du har i texten som du saxade nämnt riksförbundet, tänk då hur mycket mer pengar som går till olika idrotts riksförbund och även andra riksförbund som är både för svenskar och invandrare.Marriele:

sätta ut en grupp folk med etnisk härkomst i en liten lokal och prata om hur bra dem egentligen har det i deras hemland så visst men jag vill gärna se att dessa blir en del av samhället så man ej behöver kalla dem invandrare för det är just det som är problemet idag.


Vad är det som säger att de inte blir en del utav samhället? [rolleyes]
mediakatt:

Du menar alltså att du behöver en organisation som kan främja deltagandet i det svenska samhället för personer födda i Sverige?


Hey, det är väl uppenbart att vi inte har tillräckligt med folkdräkter och böghat för att räknas som riktiga svenskar? Vi måste assimileras med det RIKTIGA svenska samhället, där män är män och kvinnor är djur och man går i kyrkan varje söndag iklädd folkdräkt.
Stringburka:

Hey, det är väl uppenbart att vi inte har tillräckligt med folkdräkter och böghat för att räknas som riktiga svenskar? Vi måste assimileras med det RIKTIGA svenska samhället, där män är män och kvinnor är djur och man går i kyrkan varje söndag iklädd folkdräkt.


Verkar inte nog bakåtsträvande. Jag tycker att vi åtminstone ska återgå till feodalismen, men allra helst bo i primitiva byar och tillbe asagudar. Män som vhajf kan skydda oss mot rovdjur och så kan vi andra laga mat över öppen eld.
Onekligen väldigt grov rasism. Men vi svenskar är ju rätt vana vid att ständigt utsättas för denna otroliga svenskfientlighet. Så fort någon galning börjar skjuta i Malmö, exempelvis, så utnämner ju PK-media denne per automatik till svensk och sverigedemokrat. Det är så äckligt att jag vill spy. Spy på mitt egna land.