Forumet - Renasade ur garderoben igår och insåg att jag har 79 oanvända klädesplagg..

Renasade ur garderoben igår och insåg att jag har 79 oanvända klädesplagg..

187 0 25
Renasade ur garderoben igår och insåg att jag har 79 oanvända klädesplagg..

Det första jag tänkte var att nu får det vara nog, ska frysa in mitt kontokort och inte ta tillbaka det innan jag annvänt minst 50% utav dessa kläder.

Men hur börjar jag inte dagen idag om inte med att klicka hem 1 klänning, 1 linne, lite smink och 2 par skor...

Tror att jag håller på att bli sjuk, min "måste ha/ska köpa lista" är lång och jag planerar nya köp direkt jag handlat något. Köper saker jag aldrig använder, trotts att de är kläder som jag verkligen velat ha. Är detta normalt? Tror jag mår dåligt och försöker kväva mina kännslor med att köpa kläder mm.. Vad ska jag göra?

Spana också in:

realnation:

Hur gjorde du Grief för att få ordning på köpandet?:)


Varje gång du får lön/studiemedel/vad du nu får för pengar, så sätter du över alla pengar som inte är nödvändiga till ett konto du inte kan ta ut ifrån. Alternativt sätter över alla pengar till din mamma/pappa och hon överför tillbaka pengar när du verkligen behöver någonting. Man måste bara ta tag i problemet.

Tickstart:

luls hur lyckas man


Rätt lätt. Så fort jag var ledsen eller arg tröstshoppade jag, när jag var glad så shoppade jag för att jag var glad. Jag prioriterade shoppingen framför allting annat innan, köpte hellre kläder än mat.
realnation:

får studiebidraget på 1050 kr, sedan får jag 1050 extra av mina föräldrar, sedan har jag sommarjobbat och får snart min andra lön på 5 lax, orolig att jag knappt kommer hinna se skymten utav den...åh


sätt undn lönen på annat konto.
se till att du har lite självdisciplin. Vet dina föräldrar om ditt shoppingbeteende? de borde kunna hjälpa dig också.