Forumet - rent hyfs

rent hyfs

451 0 11

Om man är en långskitare, och bor med flera personer men bara har en toalett, visst fan frågar man folket lite snyggt om någon behöver gå på toa innan man går och skiter i en halvtimme?

/ kissnödig

Spana också in:


murare:
Menade att jag höll på att kissa på mig och skulle just gå på toa när någon smet före för en halvtimmes skit. Lukten är lugn, känner den väl och känns hemma. 
haha jaha, men jag håller nog mig ändå till att hyfs inte är särskilt viktigt i kombination med att kunna skita hemma asså. nöden har ingen lag. kissa ute. :-$

SKRYT INTE:
haha jaha, men jag håller nog mig ändå till att hyfs inte är särskilt viktigt i kombination med att kunna skita hemma asså. nöden har ingen lag. kissa ute. :-$
Har en frän rabatt som jag faktiskt har använt när nöden varit alldeles för närgången, oftast så brukar jag däremot vara jävligt ohyfsad och påskynda processen utifrån (säga åt den att skynda osv) kanske mest för att tvinga på hyfset. Ingen gillar attvstresskita. För allas bästa bör man fråga om någon behöver gå på toa innan man bosätter sig där närmsta halvtimmen.

whaddup bird:
jävla psykopat!11!1 GråterRodnar
det är drf du gillar mig bby
murare: Har en frän rabatt som jag faktiskt har använt när nöden varit alldeles för närgången, oftast så brukar jag däremot vara jävligt ohyfsad och påskynda processen utifrån (säga åt den att skynda osv) kanske mest för att tvinga på hyfset. Ingen gillar attvstresskita. För allas bästa bör man fråga om någon behöver gå på toa innan man bosätter sig där närmsta halvtimmen.
det är fan drygare när någon knackar på toadörren än att behöva hålla sig