Forumet - Representera Sverige i Sex-VM

Representera Sverige i Sex-VM

832 4 57
Vilket land är bäst i världen på att ha sex och vilken person i det landet är bättre än alla andra? Det ska vi ta reda på nu genom det allra första världsmästerskapet i sex.

Ett stort antal länder har kvalificerat sig, närmare 32, för att vara exakt.

Förutom Sverige är det USA, Storbritannien, Frankrike, Danmark, Ryssland, Polen, Tyskland, Finland, Spanien, Australien, Bulgarien, Kanada, Irland, Bosnien-Herzegovina, Rumänien, Makedonien, Nya Zeeland, Sydafrika, Grekland, Cypern, Slovenien, Slovakien, Indonesien, Chile, Filippinerna, Ungern, Zimbabwe, Nigeria, Kina, Schweiz, Norge och Ukraina.

Processen ser ut som följer. För att kunna ta fram Sveriges representant måste vi ta fram Ungdomar.ses representant. Dvs, Ungdomar.se kommer att ha en egen utslagstävling. Vinnaren från Ungdomar.se kommer att få möta vinnarna från tre andra svenska forum som ska utse sin representant. Dessa forum är Flashback, Familjeliv och Hamsterpaj. Det blir alltså 4 personer som i slutändan ska slåss om att vara en av de 32 som senare deltar i Sex-VM. Givetvis kommer även deltävlingarna att avgöras genom att deltagarna har sex med varandra. Förloraren är den som först får orgsam. Givetvis kommer de övriga länderna att ta fram sin representant på samma sätt.

Vi har lottat fram 24 användare från Ungdomar.se som stolt ska få tävla mot varandra om att representera Ungdomar.se i SM och kanske senare även i VM.

Dessa 24 är följande personer, som först ska reduceras till 12, sedan till 6, sedan till 3 och slutligen till 1. Konstellationerna, dvs, vem som ska ha sex med vem är också slumpvist framtagna och ser ut på följande sett.

Istechetvåpunktnoll och Ice.
volleyfantasten och leiz.
Schism och lmaomynigga.
payphonepimp och Torsdagsbarn.
Anura och Nachac.
reben och NEMI.
adaq och Fasiken.
Exner och blöjornass.
lakebeach och Aziiima.
Ruttenfisk och Fantastiskt.
shookatt och ekviok ekvilibrist.
rogernw och Awflauggz.

Ni som inte kom med, misströsta inte. Ni får en ny chans nästa år.

Tävlingen kommer att inledas den 24 februari, om nästan två månader alltså, så ni har gott om tid att förbereda er. Den stora finalen kommer att vara den 3 maj.

Det var all info jag hade. Är det någon som har några frågor?

Spana också in:


HeyIJustMeetYou: Så om man ska ligga med någon som hänger på Flashback och Familjeliv, hur vet man att man inte kommer med ett psykfall? 
Samlagen kommer att vara noga övervakade av tävlingsarrangörerna så det finns ingen risk att något obehagligt skulle hända. Skulle någon mot förmodan försöka sig på något som är förbjudet enligt tävlingsreglerna så blir den personen diskad och en ersättare kommer i dennes ställe.

lmaomynigga:
känns som ett kasst upplägg
Inte alls. Rätt logiskt om du tänker efter. Den som kan lyckas ge någon annan orgasm är ju bättre än någon som inte lyckas ge den andra orgsam.